Pages

perjantai 31. elokuuta 2012

Elokuun viimeinen. On ollut muutama aika raskas päivä,vauva on ollut nuhainen ja nukkunut huonosti ja isosiskokin on ollut oikea tuittupää. Onneksi olen päässyt tuulettamaan päätäni aina iltaisin ja tehnyt pitkiä kävelylenkkejä vauvan ja koirien kanssa. Ja onneksi on ollut muitakin hyviä asioita,isoja ja pieniä. Isoin asia taitaa olla se,että isosisko aloittaa maanantaina päiväkodissa..jännää! Kävimme siellä tutustumassa tiistaina ja paikka on aivan ihana! Arki muuttuu siis taas,mutta toivottavasti ei ainakaan huonommaksi:) 
 
Last day of August. There's been few quite heavy days - baby has been sneezy and hasn't slept well and big sister has been quite hot-headed too. Luckily I've got to go for long walks in the evenings with the baby and the dogs - I really need those moments. And luckily there has been other good things too,big and small. I guess the biggest thing is that P. begins to go to kindergarten on Monday..so exciting! We visited the kindergarten on Tuesday and it's so lovely! So,our life changes again but hopefully not for worse:)

tiistai 28. elokuuta 2012

Käytiin eilen ystävien uudessa hienossa kodissa ja siellä oli kivaa! Oli paljon teetä ja juoruilua,isoja korvapuusteja,lasten leikkejä ja vauvan silittelyä. Tänään taas koko päivä on ollut aikamoista hermojen kiristelyä kun kaikki ovat olleet enemmän ja vähemmän väsyneitä ja kiukkuisia. Vaan onneksi pääsin iltakävelylle vauvan ja koirien kanssa,raitis ilma ja hetki yksin teki hyvää. Ja myös kävelyn jälkeen nautittu tee ja munkki:)

P.S Minäkin sitten innostuin Instagramista,olen siellä nimellä muruinen.

We visited our friends new fancy home yesterday and had fun! There were lot's of tea and gossipping,big cinnamon buns,playing children and fondling the baby. But today has been quite nerve wracking day as everyone has been more or less tired and cranky. Luckily I got to go for an evening walk with the baby and the dogs,fresh air and some time alone made me feel so much better. As did the tea and the doughnut I had after the walk:)

P.S I got excited of Instagram too - I'm muruinen over there.

maanantai 27. elokuuta 2012

Taas maanantai. Jaksan yhä vain ihmetellä miten aika kuluu näin nopeasti...vauvakin täytti jo kuukauden! Voi että. Saatiin neuvolasta uusia mittoja (4,2 kg ja 52,5 cm) ja nimikin taitaa olla jo selvillä. Seuraavaksi edessä on sitten nimijuhlien järjestäminen,kivaa! 

Monday again. I still keep wondering how time flies so fast...baby is already one month old! Oh my. We got some new measures from the child health centre (4,2 kg and 52,5 cm) and I guess her name is decided too. Next I have to start organizing her name-party,yey!

torstai 23. elokuuta 2012

- paljon teetä ja keksejä
- uusi laukku ja pieni viltti kirpparilta
- vanhojen lehtien selailua ja tavaroiden lajittelua
- söpö kehrääväinen Iines,joka tutustuu uusiin nurkkiin,puskee kaikkea mahdollista,tekee vähän tuhmuuksia ja seuraa minua joka paikkaan
- ihana tuhiseva vauva,jonka posket pullistuvat päivä päivältä yhä enemmän vaan jolla ei ole vieläkään nimeä..voi apua. 
- liian vähän unta ja vielä vähemmän omaa aikaa,mutta yritän muistuttaa itseäni että jossain vaiheessa helpottaa

- lot's of tea and cookies
- new bag and a small blanket from a flea market
- browsing old magazines and organizing stuff
- cute,purring Iines who is familiarizing to her new home,who pushes everything,does little naughtiness and follows me everywhere
- lovely,sniffling baby whose cheeks are getting chubbier day by day but who doesn't have a name yet..oh no. 
- not much sleep and not much of my own time either but I try to remind myself that at some point it will get easier

tiistai 21. elokuuta 2012

Ihana Iines saapui tänään meille. Voi suloisuutta!

Lovely Iines came today. Oh cuteness!

maanantai 20. elokuuta 2012

Ystävän luona ja kaupungilla. Auringossa oli lämmin,mutta tuulessa tuntui jo syksy. Nyt taisi alkaa villatakki&sukkahousut-kausi. 

Went to town and visited a friend. It was warm in the sunshine but you could already feel the autumn in the wind. I guess cardigan&tights-season started now.  

Viikonloppuna / On weekend

- käytiin Keskiaikamarkkinoilla ja pienellä veneretkellä
- saatiin taas ihania ystäviä kylään
- maistettiin villisikamakkaraa ja suklaalla kuorrutettuja omenoita
- kastuttiin sateessa ja hikoiltiin auringossa

- we went to a Middle Ages-market and did a little boat trip
- we had again some lovely friends visiting 
- we tasted wild boar sausage and apples covered with chocolate
- we got wet in rain and sweated in sunshine