Pages

torstai 30. toukokuuta 2013

Sekalaisia kuvia sekalaiselta viikolta. Olin töissä tiistaina ja tänään ja menen myös huomenna ja lauantaina. Mukavaa,mutta kiireistä. Vaan onneksi se on hetkellistä kiirettä,ensi viikko on jo taas paljon rauhallisempi. Syreenin tuoksuista ja leppeän lämmintä viikonloppua kaikille!

Miscellaneous pictures from miscellaneous week. I was working on Tuesday and today and I'm going to work on tomorrow and on Saturday too. Nice,but busy. But luckily it's temporary hustle,next week is much more peaceful. Have a balmy and warm and lilac-scented weekend!

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Viikonloppu oli vaaleanpunainen ja mintunvihreä,lämmin ja tuulinen. Oli puistoilua,omenankukkia,kirpparilöytöjä,vesimelonia,pitaleipiä,iso kassillinen kirjoja kirjastosta,paljon smoothieita ja teetä ja suklaata niin kuin aina. Myös parvekkeelle uskaltautuva Iines,joka ei ainakaan vielä uskalla hypätä sieltä alas ja hyvä niin. Ja Elli-muru,joka täytti lauantaina 10 kuukautta!! Hui miten aika rientää. Ja miten Elli kasvaa..kävelee jo tukia pitkin,konttaa kovaa vauhtia ja kiljuu ja hihkuu ja nauraa mennessään. Tykkää ainakin raejuustosta,parsakaalimuusista,kaikista hedelmistä ja smoothiesta. Kuljettaa tavaroita ja leluja suussaan,kiipeilee,availee laatikoita ja kaappeja ja hermostuu sekunnissa jos joku harmittaa tai menee pieleen. On nukkunut yönsä hitusen paremmin vaan ei päivisin sitäkään vähää mitä yleensä. Silti hän on ihana,hassu,pieni suloinen tyttöni. 

Weekend was pink and mint-green,warm and windy. There were playing in parks,apple blossoms,flea market finds,watermelon,pita breads,big bag of books from the library,lot's of smoothies and tea and chocolate as always. Also Iines who ventures to go to the balcony and hasn't jumped off,at least yet and that's good. And dear Elli who turned 10 months on Saturday!! Oh my how time goes fast. And how Elli grows..walks along tables and sofas etc,crawls fast and screams and yells and laughs on her way. Likes at least cottage cheese,broccoli-mash,all fruits and smoothies. Carries stuff and toys on her mouth,climbs,opens boxes and doors and gets nervous in a second if something is upsetting her or goes wrong. Has slept the nights bit better now but then the naps during the days has been very short. Still,she's my lovely,funny,little sweet girl.

perjantai 24. toukokuuta 2013

Käytiin tänään ranskalaisella torilla nuuhkimassa hyviä tuoksuja ja ihastelemassa monenmoisia herkkuja. Vähän ostettiin kotiinkin. 

French market is visiting our town and we went there today to smell some good scents and admire all those delicacies and yummies. We bought some pastries home too. 

torstai 23. toukokuuta 2013


Sateisia mutta mukavia päiviä. Eilen käytiin kävelyllä juuri ennen sadetta,nähtiin ystävää kaupungilla,paketoitiin lahjoja ja lajiteltiin kirpparitavaroita. Kirpparitavaroiden joukosta löysin mummon vanhat verhot,joita kokeilin olohuoneeseen ja ne olivatkin niin kivat että saivat jäädä. Tänään käveltiin kaatosateessa,juotiin paljon pirtelöä,luettiin,tehtiin miehelle kakku ja annettiin aika monta pusua ja halia ja pari pakettiakin vielä. 

Rainy but nice days. Yesterday we went for a walk just before the rain,saw a friend at town,wrapped up couple presents and organized some stuff for flea market. I found my grandma's old curtains while organizing and I tried them to our living room and they're actually so nice that they will stay there. Today we walked in pouring rain,drank lot's of smoothies,read,made a cake for E. and gave quite a lot of kisses and hugs and couple presents for him too.

tiistai 21. toukokuuta 2013

Ollaan..
- nähty kivoja tyttöjä eilen ja tänään
- tehty paljon pirtelöitä ja syöty raparperipiirakkaa ja mustikkakukkoa
- juostu leikkipuistossa ja kiukuteltu kirppareilla 
- siivottu vähän ja varattu vihdoin kirpparipöytä 
- nuuhkittu kukkivaa tuomea ja taitettu muutama oksa maljakkoon
- nähty muutaman minuutin ikäinen vasikka,oi!
- bongattu ensimmäiset kukat luumupuussa,ehkä huomenna on omenapuun vuoro
- ihmetelty miksei Elli nuku yöllä eikä päivällä eikä tykkää enää istua autossa
- ommeltu uudet tyynynpäälliset
- ostettu kaappiin kakku-aineksia ja tehty salaa kortti isille
- jännitetty koska ystävän saa vauvan 

We have..
- seen nice girls yesterday and today
- made lot's of smoothies and eaten rhubarb-pie and blueberry-pie
- ran in the playground and been cranky at a flea market
- cleaned a bit and finally reserved a table from a flea market
- smelled the blooming bird cherry and cut a few branches for a vase
- saw a few minute old calf of a cow,oh!
- spotted the first blossoms of our plum tree,maybe tomorrow apple trees will bloom too
- wondered why Elli won't sleep at day or at night and doesn't like to sit in the car anymore
- sewn new pillowcases
- bought some cake-ingredients and secretly made a card for dad
- been excited for a friend who is going to have her baby in any day now 

maanantai 20. toukokuuta 2013

Viikonloppuna...aika paljon hyttysiä jo,mukavia kävelyitä,kesän ensimmäinen raparperipiirakka,pieni kirpparikierros,mansikka-smoothieita,kukkivia puita,pääskysiä,hassu ja hyväntuulinen Elli,vastaleikatun nurmikon tuoksua,vähän sadetta ja harmaata mutta paljon lämpöä,parvekkeen ovi yötkin auki..kai se on uskottava että nyt on kesä! 

On weekend..quite a lot of mosquitos already,nice walks,first rhubarb-pie of this summer,a quick visit to flea markets,strawberry-smoothies,blooming trees,swallows,funny and cheerful Elli,the smell of cutted lawn,bit of rain and grey but lot's of warmth,balcony's door open at night too...I guess I have to believe that it really is summer now!