Pages

torstai 28. marraskuuta 2013

28 on 28th

Päivällä siivoilua,leipomista ja ulkoilua,myöhemmin talo täyteen ihania ystäviä ja sukulaisia. Illalla hiljaisuus,lisää herkkuja ja hyvä elokuva. Oli liian hauskaa ja liian pimeää kuvaamiseen,mutta herkkupöydästä nappasin kuvan ennen kuin kaikki piti takavarikoida Ellin nopeilta sormilta:) Muissa kuvissa selailevia tyttöjä,toissapäiväinen kuura ja aamuvalo. Kiitos kaikille rakkaille,on niin hyvä mieli vieläkin. 

Cleaning up,baking and getting some fresh air at day,later a house full of lovely friends and relatives. Silence,more yummies and a good movie in the evening. It was too fun and too dark to take pictures but I snatched a picture of the table before all the treats had to impound from Elli's quick fingers:) There are browsing girls,the frost we had here the other day and a morning light in the other pictures. Thank you all my loved ones,I still feel so good.

tiistai 26. marraskuuta 2013

* * * * * * * * * * * * * * * *

Nyt on kaunis kimaltava maisema,aurinkoisia päiviä ja pieni pakkanen mikä tuntuu jäätävältä näin yhtäkkiä. On myös hassu Iines,joka seuraa meitä kävelyillä,melkein kukkiva hyasintti ja ensimmäiset piparit leivottuna ja kohta jo syötynäkin. Myös talvi/joulukorttien kuvaamista - niitä on siis tulossa mutta minut tuntien taas viime tingassa:) 

Now we have a glistening view,sunny days and a freeze that feels really cold all of a sudden. There's also a funny Iines who follows us on our walks,almost blooming hyacinth and first gingerbread cookies baked and almost eaten too. Also taking pictures for winter/christmas-cards - they are on their way but knowing me I have them at the last moment:)

perjantai 22. marraskuuta 2013

 Aina vaan samaa - harmaata,pimeää ja märkää. Ja aina vaan teetä ja kynttilöitä ja kutomista ja suklaata ja lukemista. Niillä yritän pärjätä pimeää vastaan. 

Always the same - grey,dark and wet. And always tea and candles and knitting and chocolate and reading. They are helping me to cope with this darkness.

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Printic


Sain mukavaa postia tässä eräänä päivänä - pienen kuoren täynnä kehitettyjä instagram-kuviani! Kaiken takana on Printic - aika mahtava applikaatio joka oikeasti toimii. Ei tarvitse kuin ladata applikaatio puhelimeen,rekisteröityä,valita mitkä kuvat haluaa kehitettäväksi,maksaa (0,79 €/kpl) ja odottaa muutama päivä. Kuvat tulivat nopeasti,minulla taisi kestää vain kolme päivää. Sain osan näistä kuvista ilmaiseksi,osan maksoin itse ja olen kyllä positiivisesti yllättynyt kuinka hyvänlaatuisia ne ovat! 
Suosittelen kokeilemaan - varsinkin kun saatte yhden kuvan ilmaiseksi tällä koodilla/kupongilla: 31EA61. Koodi on kaikille uusille asiakkaille ja voimassa joulukuun 31. päivään saakka. Täältä löytyy lisätietoa. 

I got some nice mail the other day - a little envelope full of my instagram-pictures! Behind this all is Printic - quite cool application that actually works. All you have to do is download the application on your phone,register,choose the pictures you want to develop,pay (0,79 €/$0.99 each) and wait for a few days. Pictures came fast,I think I got mine in three days. Part of these pictures I got for free,part I paid myself and I'm really positively surprised how good quality they are! I recommend you to try - especially when you get one picture for free with this code/coupon: 31EA61. The code is for all new customers and is valid till 31th of December. You can find more information here.

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Aurinkoinen,myrskyinen sunnuntai. Ei töitä,ei kiirettä minnekään. Sen sijaan iso herkkuaamupala,leikkejä ja laiskottelua. Hetki ulkona tuulen riepoteltavana,illalla kylässä ystävillä. Ompelunurkkauksenikin vallattiin - se on nykyään piirtely&askartelu-nurkkaus. Ja on ollut kyllä kovat piirtelyt kun ihan seinään asti on pitänyt tehdä rasti. No,onneksi nuo seinät ovat muutenkin niin hurjassa kunnossa että tuo ei haittaa - vaan enempää ei tarvi seiniä kuitenkaan rastittaa:) 
Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Sunny,stormy Sunday. No work,no rush to nowhere. Instead a big yummy breakfast,plays and lazing around. Moment outside in the shaking wind,visiting friends in the evening. And Peppi took over my sewing corner - it's a drawing&crafting corner now. Must been quite drawing going on there as a cross appeared on the wall. Well,luckily those walls are in a bad condition anyway so it doesn't matter - but no more crosses onto our walls,thank you:) 
Have a nice new week!

perjantai 15. marraskuuta 2013

Tällä viikolla:
- hyviä kirpparilöytöjä,mm. Pepin mekko,Ellin legginsit ja ruutupaita,rottinkitarjotin ja pieni maljakko
- herkkupuusteja ja suklaaleivoksia ystävän luona
- auringonpilkahduksia kaiken pimeyden ja sateen keskellä
- postilaatikkoon tipahtanut Kanelimaan kalenteri,oi se on hieno!
- kivoja työpäiviä - olen nykyään myös Hoffissa aina silloin tällöin:) 

 ..ja Lamaze-arvonnan voittajakin selvisi - onnea Soili! Laitatko minulle vielä sähköpostiosoitteesi niin otan yhteyttä:)
Kiitos kaikille osallistujille!


On this week: 
- good fleamarket finds,ao. Peppi's dress,Elli's leggings and checkered shirt,rattan-tray and a little vase
- yummy cinnamon rolls and chocolate-pastries at my friend's house
- glimpses of sun in the middle of this darkness and rain
- Kanelimaa's calender that came in the mail,it's so fine! 
- nice days at work

..and the winner of the Lamaze-giwe-away is Soili! 
Thank you all for taking part!