Pages

tiistai 13. tammikuuta 2015

On kuivat kädet ja sähköiset hiukset. On monta luettua kirjaa ja monta kudottua sukkaa. On hyviä luomu-kiivejä ja himo kreikkalaiseen jugurttiin. On vaikea nukahtaa ja vaikea herätä. On kyllästyminen ja tylsistyminen. On kuihtuvat tulppaanit ja kevään odotus nyt jo.
(oli myös häät Paraisilla ja hyviä teehetkiä ystävien kanssa)

Dry hands and electric hair. Many books read and many socks knitted. Good organic kiwis and craving to Greek yoghourt. Hard to fall asleep and hard to wake up. Getting bored and getting tired. Wilting tulips and waiting for spring already. 
(there were also a wedding and good tea-moments with friends)

15 kommenttia :

 1. Onneksi on nämä kuvasi!Voi tuo on niin totta "vaikea nukahtaa vaikea herätä"miten sen saisi muuttumaan mietin...kevättä kohden valoisia hetkiä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin minäkin,väsyttää niin kovasti. Kai se siitä,ei pidä liikaa miettiä,sitten vain pahenee..luulen. Ehkä ei myöskään pidä lainata kirjoja kirjastosta - luen niitä liian myöhään kun en malta jättää kesken:) Valoa sinnekin!

   Poista
 2. Upeita kuvia ♥ varsinkin tuo puu ja auringo!

  VastaaPoista
 3. Voi että miten kauniita ja tunnelmallisia kuvia jälleen ja tuo kirkko on ihan älyttömän kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Paraisten kirkko oli kyllä hieno,katossa oli upeita vanhoja maalauksia ja muutenkin tykkäsin kun ei ollut liian mahtipontinen.

   Poista
 4. Mitä pidät Tiklistä? Minullakin se juuri lukemisena, mutta minusta siinä on kamalasti turhaa lätinää, joudun koko ajan referoimaan sitä lukiessa kun en jaksa niitä ylimääräisiä sanoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No luin sitä alle 100 sivua ja jätin kesken kun piti automatkalle ottaa joku vähän pienempi kirja mukaan. Kun saan se alta pois,jatkan Tikliä..vielä en oikein osaa sanoa mitään:)

   Poista
  2. Joskus sadan sivun jälkeen huomasin, että tarina alkaa kulkea. Olin jo jättää kesken kokonaan...mutta paljon turhaa siellä on minusta yhä. En esimerkiksi ymmärrä vimmaisen pitkiä selityksiä suluissa. No, onpahan ainakin luettavaa!:)

   Poista
 5. I loved that book :) Hope you do too. And you got snow, which I totally miss here.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,good to heart that! Tikli is still waiting as I took a bit smaller book for a car journey and I'm still reading it..but I'll continue reading Tikli soon! Snow is nice..for a moment. I'm already ready for spring:)

   Poista