Pages

torstai 30. huhtikuuta 2015

Talo on täynnä ilmapalloja ja serpentiiniä ja munkkitaikina odottaa pakkasessa huomista. Nam. Myin koko päivän munkkeja (mutta söin vain yhden,ohhoh) ja nyt istun sohvalla teemuki kädessä ja ihmettelen minne kaikki päivät oikein katoavat. Tämäkin viikko mennyt yhdessä hujauksessa. Ei ole oikein tapahtunut mitään erikoista,kuvatkin tuntuvat nyt vain toistavan itseään - kukkasia,tyttöjä,smoothie-kulhoja ja teemukeja ja vähän vielä lisää kukkasia. Olen käynyt ystävän kanssa iltakävelyillä joten tällä kertaa myös muutama upea auringonlasku :)
Nyt jatkan teen lipittämistä ja nautiskelen hiljenneestä talosta.
Hauskaa vappua ja ihanaa toukokuuta teille kaikille!

***

Our home is full of balloons and paper streamers and a doughnut-dough is waiting in the freezer for tomorrow. Yum. I sold doughnuts all day (but only ate one!) and now I'm sitting on the sofa drinking tea and wondering where all these days disappear. This week has passed in one moment. There haven't been much anything going on and I think my pictures are just repeating themselves - flowers,girls,smoothie-bowls and teamugs and bit more flowers. I've had some evening walks with my friend so this time there's also couple amazing sunsets :)
Now I'm going to continue to drink my tea and enjoy the silence house.
Happy May Day and lovely May to all of you!

perjantai 24. huhtikuuta 2015

* * * * *

Kävin eilen ihastelemassa Marimekon uutuuksia Marimekko-talolla Herttoniemessä. Juutuin tietenkin ruuhkaan ja olin muodikkaasti myöhässä mutta muuten oli kyllä mukavaa. Kameran taakse oli helppo piiloutua kun en oikein muutamia kasvoja lukuunottamatta tuntenut ketään ja otinkin paljon kuvia - talossa oli upea valo ja kaikki oli laitettu esille niin kauniisti. Oi että. Aamupuurokin jäi siinä kuvaillessa maistamatta,mutta nautiskelin myöhemmin lounasta alakerran Ravintola Juuressa - namm! Ja niin,ne uutuudet..ihastuin pinkkiraitaiseen Räsymattoon - niin kuin varmaan kaikki muutkin - ja samoin tuohon Puisto-osasto-kuosiin (4. kuva ylhäältä). Ja vihdoin ja viimein on tulossa isompia mukeja,jee! Muissa kuvissa on ihanaa vihreää,vuokkoja,söpö Elli,uusi lempilautanen minkä ostin Ystävämyynnistä ja ehkäpä maailman kauneimmat likaset astiat Juuressa.
Kiitos Marimekko!

*** 

I went to Marimekko-house yesterday to admire the new autumn/winter collection. Of course I got stuck in the traffic and I was fashionably late but otherwise it was really nice. I hid behind my camera as I really didn't know anyone (only few familiar faces) and took lots of pictures - the light was amazing and everything was displayed so beautifully. Oh. I even forgot to taste the porridge (they served some breakfast there) as I was taking pictures but I did enjoy a yummy lunch later on their restaurant downstairs. And yes,those new arrivals..I fell in love with the pink Räsymatto - as did probably everyone else too - and also that Puisto-osasto-pattern (4. pic from the top). And at last there will be bigger mugs,yay! In the other pictures: some lovely green,wood anemones,cute Elli,new favorite plate wich I bought from Marimekko's sale and maybe the most beautiful dirty tableware in the restaurant.
Thank you Marimekko!

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kummallinen viikko. Olen unohdellut asioita ja ollut muutenkin vähän ulkona kaikesta,tai siltä ainakin tuntuu. Ulkonakin on kummallista - kukkia ja kärpäsiä ja perhosia ja vaikka mitä,mutta silti niin kylmää. Lunta tai rakeita harva se päivä,ei yhtään keväistä. Ollaan silti oltu paljon ulkona,tehty pihahommia ja vähän pyöräilty. Nautittu jokaisesta aurinkoisesta ja sateettomasta hetkestä. Uppouduin myös lukemaan Valtaistuinpeliä ja sen seurauksena illat ovat venyneet turhan pitkiksi ja kotona on kaaos. Ainoa siisti kohta taitaakin olla tuo ensimmäisen kuvan kaappi.. Mutta onneksi maanantai on aina hyvä päivä ryhdistäytyä..:)

***

It's been a weird week. I've forgotten lot's of things and been bit "out" of everything,at least that's how I've felt. It's weird outside too - flowers and flies and butterflies and all but still so cold. Snow or hailstones almost everyday,not springlike at all. We've been out a lot though,done some gardening and been to some bike rides. Enjoeyd every sunny and rainless moment. I also started to read the Game of Thrones and as a result the evenings has been bit too long and our home is a mess. I think that the only clean spot is that cabinet on the first picture.. But luckily Monday is always a good day to shape up..:)