Pages

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Ihana sunnuntai / Lovely Sunday

 
Olen hymyillyt koko päivän. Kauppareissullakin,kun tuuli nosti hameen korviin. Nauratti vain. Mutta seuraavalla kerralla kun lähden tuulisena päivänä kauppaan,laitan ehkä kuitenkin toisen hameen:)
Mutta pitkästä aikaa on ollut todella hyvä olla. Sellainen tyytyväinen olo vaikka mitään erityistä syytä siihen ei olekaan. Päinvastoin,moni asia on ihan vinkisin vonksin,mutta kerrankin olen saanut ne pois mielestäni.
On ollut kivaa huomata,miten paljon ihan pienillä asioilla on merkitystä..kuten vaikka sillä,että mies tulee mukaan kävelylle,lapsi pääsee leikkimään uudessa puistossa ja nukkuu pidemmät päiväunet,että omenapiirakasta tulee superhyvää,että syödään sitä olohuoneessa missä ei yleensä ikinä syödä. 
Että aina ei tarvitse olla mitään erikoista ja silti päivä voi olla aivan ihana. 

I've been smiling all day long. Even when a wind lifted my skirt in front of a store I just smiled. But I think I'll wear a different skirt next time I go to the store on a windy day:) 
But it's been a long time since I've been feeling this good. I don't have any special reasons for that,vice versa..there's lots of things going wrong right now. But for once they don't bother me. 
It's been so nice to notice how little thigs has so much meaning. That you don't always need something special and the day can still be lovely.

7 kommenttia :

 1. kyllä, tavalliset asiat ne parhaita onkin! ihana raitahame:)

  VastaaPoista
 2. Minunkin sunnuntaini oli ihana! Ja miksi? Kiirettömyys, kahdet torkut, itse leivottu leipä ja ilta-ajelu. Muistaisipa joka päivä iloita näin kaikesta pienestä.

  VastaaPoista
 3. Ihan sama olotila ollut,jo kaksi päivää.Ilman mitään erikoista syytä muistaa arvostaa arkeaan.

  VastaaPoista
 4. Tuo on niin totta, hyvä olo tulee usein pienistä asioista ja sitä pystyy omalla asenteellakin vaikuttamaan omaan oloonsa enemmän kuin usein uskoisikaan. Täälläkin oli mukava sunnuntaifiilis, ulkoilua perheen kanssa ja hyvää ruokaa...

  VastaaPoista
 5. Pienistä asioista tulee monesti niitä isoja riemuja, jotka tekevät tavallisesta arjesta aina pikkuisen parempaa :)

  Ihana hamekuva!

  VastaaPoista
 6. Hurjan kauniita kuvia taas ja tuossa edellisessä postauksessa, oi!

  Meillä on ollut viime aikoina sellaista tahtotaistelua, minun ja lapsen siis, en tiedä kai se kuuluu tähän ikään, ollaan molemmat selkeesti tahtoiässä:)

  VastaaPoista
 7. Outi: Kiitos! Löysin sen eurolla kirpparilta ja se on ihana,paitsi tuulisella säällä:) Pienet asiat on parhaita!

  Inari: Sinunkin sunnuntaisi kuulostaa ihanalta:) Ei siihen tosiaan aina mitään erikoista tarvitse.

  Rimpsukaisa: Se on kyllä hyvä..välillä sen vaan unohtaa kaiken kiireen keskellä.

  Sunells: Joo,kyllä se oma asennekin vaikuttaa..jos on hyvä olla,niin kaikki tuntuu paremmalta:)

  Malla: Kiitos:)

  Celia: Voi kiitos! Ja hirveitä tahtotaisteluja täälläkin..joka päivä,välillä enemmän,välillä vähemmän. Kyllä on äidin hermot tiukilla.. Mutta sunnuntaina niitä oli onneksi vähemmän:)

  VastaaPoista