Pages

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Tuli sade rankka / Rain-dance

Ollaan kovasti lauleskeltu Hämä-hämähäkkiä tytön kanssa,monta kertaa päivässä. Samalla pitää myös tanssia ja pyöriä,se on tärkeää. Lapsi tapailee ihanasti sanoja mukanani ja se on ehkäpä maailman söpöintä. Voittaa jopa tuon hatun,minkä hän on ominut minulta.
Vähän kyllä harmittaa,että lopettettiin muskari kesken silloin keväällä,mutta sen opettajan kanssa se ei vaan toiminut. Nyt pitää sitten muskaroida kotona. Ei siihen paljoa tarvitse,pienen hetken vain,äidin laulua ja pyörimistä. Välillä se vaan unohtuu. 
Tänään onneksi muistettiin ja taidettiinkin taikoa tanssillamme sadetta,sillä sitä tuli oikein ukkosen kanssa. Ja niin sai hämähäkit kyytiä.

We've been singing one Finnish children's song about spiders and ants and grasshoppers with our girl now,many times a day. And while singing,we have to dance and spin around,that's important. And it's so cute when she tries to sing along with me..even cuter than that hat she's wearing. 
I'm bit sad that we had to stop going to the music-kindergarden ( or playschool. I really don't know what to call it in English) earlier this year,but I just couldn't cope with that teacher. So now we have to make our own music-plays at home. And it doesn't ask for much..just a little moment of me singing and spinning around. Sometimes I just forget it. But luckily today I didn't! And I guess we danced so much that we conjured some rain - it came right after our dance and it came with thunder. How fun!

4 kommenttia :

 1. Ihana hattu ja aika hieno sadetanssi!! Mekin lauletaan ja tanssitaan ja joskus saadaan ihana vauvan nauru palkaksi:)

  VastaaPoista
 2. Kotimuskarinne kuulostaa kivalta. Meillä on tapana tanssia ja kuunnella musiikkia lapsen kanssa päivittäin, vaikka välillä menee niin pyörimiseksi, että äidillä menee pää ihan sekaisin. Musiikki on aina ollut minulle tärkeää, ja lapsena harrastin sitä monessa muodossa, joten muskari kai pitäisi laittaa hakuun, vaikka kotonakin voi kyllä ihan hyvin pitää omaa.

  VastaaPoista
 3. Toi laulu taitaa olla yksi kaikkien lasten suosikeista. Se on vaan niin tarttuva. Tosi kaunis tuo ensimmäinen kuva.

  VastaaPoista
 4. Outi: Hih:) Ja se on kyllä ihanaa,pienen nauru! Tai käkätys niin kuin meillä:)

  Mimmi: Meillä ei kuunnella hirveästi lastenlauluja,pitäisi varmaan kuunnella enemmän niin ei tarvisi kuunnella mun epämääräisiä laulujani:) Mutta olisi se muskarikin ollut kiva,tai joku samantyylinen..ja kai sitä vielä ehtii!

  Kirjailijatar: Kiitos! Ja niin kyllä taitaa olla:)

  VastaaPoista