Pages

tiistai 21. syyskuuta 2010

Kävin vintillä / I went to the attic

...ja katsokaa mitä löysin - laatikollisen ihania vanhoja tapetteja! Olen joskus aikaisemminkin kurkannut laatikkoon,mutta nähnyt vain päällä olleet rumat tapetit enkä näitä kaunottaria niiden alla. Eikä tässä ole läheskään kaikki,ylös jäi vielä monta rullaa. Voi olla,että jotakin näistä riittäisi yhteen seinäänkin. Ja kaikkeen muuhunkin,jos vain raaskin käyttää näitä:)
Vintillä on myös kummallinen pieni huone,mikä on tapetoitu tuolla keltakukkaisella tapetilla. Huoneeseen menee sähköt,mutta lämpöjä siellä ei ole. Ja se on todella matala,mahdun juuri ja juuri seisomaan siellä suorassa. Muuten koko vintti on tyhjää,isoa tilaa,huone on sellainen erillinen pieni koppi. Todella hämmentävää. (Ja harmittavaa,että juuri sinne on laitettu noin kauniit tapetit kun taas kaikki alakertaan laitetut ovat rumia ja niiden alle ovat peittyneet nuo kauniit. Voi voi.)
 Sadepäivää piristi myös kiva paketti Mallalta,kiitos paljon! Pussukka on aivan ihana! Ja mukana tullutta teetä taidan mennä maistamaan nyt:) 

...and look what I found - these lovely old wallpapers! There's a box full of wallpapers in our attic but I've only looked it quickly before and never noticed these beauties on the bottom of it. It would be so nice to have one wall papered with one of these..and it might be that there's enough rolls to do it on some little wall. And there's a lot of other things I would love to use these..but I don't know if I dare:) 
There's also this weird little room in our attic. It's papered with that yellow-flower wallpaper and it's so low that I can barely stand straigth in there. There's electricity but no heating in it and otherwise our attic is one big and empty space. Really confusing. (And bit frustrating too - prettiest wallpaper in our house is in there and nobody sees it.)  
Yesterday our girl had some nice post and today was my turn. Thank you so much Malla,that purse is lovely!

6 kommenttia :

 1. No kyllä olet aarteita löytänyt :) Kivaa!

  VastaaPoista
 2. Hurjan kauniita tapetteja! Oikein ihania löytöjä :)

  Kivaa että paketti tuli perille! Toivottavasti tee maistuu :)

  VastaaPoista
 3. Aikullakin oli siellä vintillä pieni ja matala huone muuten suuressa avoimessa vinttitilassa. Se oli (lisä)makuuhuone..vinttikammari:)

  VastaaPoista
 4. Vinttiin tehtiin ennen usein kesähuone:) Kauniita tapetteja, noilla saisi päällystettyä kenkälaatikoista hienoja.

  VastaaPoista
 5. that attic sounds like a goldmine !! ( how lovely this little room is !)
  Malla is one sweet person & you Niina deserve to be spoiled !

  VastaaPoista
 6. Minja: Kiitos:)

  Malla: Kiitos! Ja kiitos vielä paketistakin!!

  Outi: Nyt kun rupesin miettimään niin meidääkin mummon vintillä on samantyylinen huone,korkeampi vain:)

  Inkivääri: Juu,jotain tuontapaista ajateltiinkin että on taustalla:) Kiitos tapetti-vinkistä!

  Valeria: Well,it does sound like it but it isn't..there's no treasures,only those wallpapers. But they're better than nothing! And that room is kind of cute. And Malla is really sweet:) Don't know about that spoiling thouhg..:)

  VastaaPoista