Pages

lauantai 18. syyskuuta 2010

*******


Oltiin taas synttäreillä,naapurin pikkuinen täytti vuoden. Hillakin tuli mukaan ja kyllä oli hulinaa! Ilmapalloja,kakkua,mehua,pillejä,
vaahtokarkkeja,hunajamelonia,juoksukilpailuja,tanssimista,jopa ilmakitarointia. Aikuisille teetä ja kahvia ja ihanaa sienipiirakkaa. Ja vähän niitä vaahtokarkkejakin. 
Onneksi huomenna on sunnuntai,niin saadaan vähän lepäillä.

Another birthday party today,our neighbours little girl turned one. There were balloons,cake,juice,whistles,marshmallows,
cantaloupe,running races,dancing,even a air-cuitar show. Coffee and tea and a lovely mushroom pie for adults. And some of those marshmallows too. 
Luckily it's Sunday tomorrow so we can rest a bit.

8 kommenttia :

 1. Synttärit on kivoja! Miksi niitä on niin harvoin?

  VastaaPoista
 2. Oi miten suloinen pieni juhlija syysasussaan!Odotan jo oman isomman synttäreitä,marraskuussa olisi,autokakku ja vaahtokarkkeja tilattu.

  VastaaPoista
 3. Pieni söpöliini ja sukat on hällä makkaralla. Hyvää pyhää!

  VastaaPoista
 4. Outi: Niin on! Niitä pitäisi kyllä olla useammin,tai enemmänkin ripoteltuna tasaisesti vuoden ympäri..kun tuntu että välillä niitä on koko ajan ja sitten taas ei ollenkaan. Mutta hmm..kenenköhän synttärit on seuraavaksi? :D

  Rimpsukaisa: Hilla on supersöpönä:) Keväällä oli naapurinpojan synttärit,sielläkin oli autokakku. Tietty!

  Marjatta: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Moi, haluaisin leipoa kehumaasi baananikakkua ohjeesi mukaan, mutta kuvasta ei käy ilmi loppua ohjeesta eikä paistolämpötilaa ja -aikaa :) Haluaisitko kertoa ne minulle?

  VastaaPoista
 6. Pauliina: Tottakai! Eli loppu menee näin: Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet,sitten muussatut banaanit ja kerma. Paista voidellussa ja jauhotussa vuossa n. tunnin 150 °C. Viimeksi en tosin pitänyt ihan tuntia,taisi olla 45 min. Mutta tarkkaile aikaa ja miltä kakku näyttää:) Kokeile ihmeessä,tuo on todella hyvää!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Niina! Tänään on hyvä päivä leipoa, sataa vaan.

  VastaaPoista
 8. Totta! Hyviä leipomisia sinne:)

  VastaaPoista