Pages

maanantai 27. syyskuuta 2010

Tänään / Today

...huurua ikkunoissa ja yöllä kylmentynyt talo. Kirkas taivas ja hyytävä pohjoinen tuuli. Kaksi kaunista valkohäntäpeuraa metsätiellä ja munkkia ja teetä huoltoasemalla. Haaveilua muutosta ja uudesta alusta. Kävelylenkki ystävän kanssa ja tumppuja ikävöineet sormet. Säälittävä siivousyritys ja ihanaa punajuuripaistosta (minkä söin melkein kokonaan yksin). Ei yhtään kutomista eikä lukemista,mutta ihan vähän suklaata ja pakkaamista. Huomenna mennään Helsinkiin katsomaan ihanaa ystävää,kivaa! 
Hauskaa uutta viikkoa!

...mist on the windows and a cold house. Clear sky and ice cold northern wind. Two beatiful white-tailed deers on a forrest road and a tea break on a gas station. Dreaming of moving and a new start. A walk with a friend and freezing fingers. Pathetic attemp to clean the house and some lovely beetroot gratin (which I ate almost by myself). No knitting or reading,but a little bit of chocolate and packing. Tomorrow we're going to go to Helsinki to see my good friend. Yey!
Have a great new week!

4 kommenttia :

 1. oi mikä soma pikkuinen juomalasi. meillä melkein samanlaisia. vai onko sittenkin teemuki aivan ämpärin kokoinen..? kivvaa Helsinki-päivää toivottaa juttujasi pitkään lueskellut Jii

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno teemuki tuossa alakuvassa, tahdon kanssa! Samanlainen muistivihko mulla jo onkin. :) Niin kauniit kuvat taas, ihanalta näyttää ja kuulostaa maanantainne.

  VastaaPoista
 3. Yhtäläisyyksiä! Me näimme eile 2 peuraa ja mies keitteli punajuuria :) Ostin suklaata pitkästä aikaa myös.
  Aamulla piti tunkea kädet taskuun kun saatoin lapsen postilaatikolle.

  VastaaPoista
 4. Johanna: No vähän sekä että:) Teemuki on aika iso (ei kuitenkaan omasta mielestäni tarpeeksi iso:)) ja lasi taas aika pieni. Ja kiitos! Kiva kuulla "uusista" lukijoista:)

  Mimmi: Kiitos! Mulla oli monta tuollaista muistivihkoa,en edes muista mistä ovat tulleet..lapsikin sai omansa piirustuksilleen:)

  Minja: No oli yhtäläisyyksiä! Peurat on kauniita,täällä niitä ei vaan näe koskaan..syrjemmässä näköjään melkein aina:)

  VastaaPoista