Pages

lauantai 30. lokakuuta 2010

Lauantaina / On Saturday

Kävelyllä mentiin lapsen valitsemia reittejä ja löydettiin hassuja pampuloita maljakkoon. Pappakin kävi kylässä,toi hyvää teetä tullessaan ja villitsi lapsen ihan täysin. Mentiin piilosta,kontattiin,juostiin ja kiljuttiin ja välissä hörpätiin vähän kahvia ja teetä. Ja sain raaputusarvankin! Olipas sitä hassua raaputtaa vaikka voittoa ei tullutkaan. Sen sijaan tuli ihan lapsuus mieleen,kun mummo ja isä niitä silloin tällöin ostivat ja minä sain välillä raaputtaa. Se oli jännää!
Huomenna mennään autoilemaan uuteen kaupunkiin kun kyyditään tuttava ostamaan uutta autoa. Olisi kiva päästä samalla vähän seikkailemaan ja tutkimaan uusia paikkoja,mutta saa nähdä ehditäänkö. Toivottavasti! Mutta nyt kelloja siirtämään ja nukkumaan,hyvää yötä!

On our walk P. chose where to go and we found those funny bobble-headed branches to put in a vase. Later my father came to visit us and brought me some good tea. P was so exited! We crawled and run around and went hiding and between all that we stopped quickly to have some coffee and tea. It was fun!
 Tomorrow we're going to go on a little road trip - we'll drive one friend to buy a new car. It would be nice to explore new places at the same time,but I don't know if we have time for it. Well,hopefully! But now I must go to sleep,good night!

2 kommenttia :

  1. Voi miten ihanat sävyt näissä kuvissa! Hurjan kaunista.

    Uusissa kaupungeissa on aina niin kiva käydä. Toivottavasti ehdit käydä vähän tutkimassa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Malla! Ja tällä kertaa ei ehditty seikkailemaan,mutta ei haittaa kun ilma oli aivan kamala..:)

    VastaaPoista