Pages

perjantai 12. marraskuuta 2010

¨¨¨

Tänään ollaan piirretty paljon dinosauruksia ja ilmapalloja. Laitettu lihaa ja kasviksia uuniin muhimaan ja tehty ihanaa omenaherkkua: turkkilaista jugurttia,kermaa,hunajaa,itsetehtyä omenahilloa ja ripaus kanelia - nam! Ulkonakin käytiin palelemassa ja keinumassa ja pikaisesti kirjastossa. Aloitin Sjögrenin Saharan aamut ja illat ja oikein hyvältä vaikuttaa. Nyt pitää vain yrittää lukea sitä hitaasti ja rauhassa eikä ahnehtia heti koko kirjaa. Ommellakin piti,mutta jonnekin se päivä vain katosi ja yhtäkkiä on jo ilta. Ja nyt valitsen mieluummin kirjan ja tummaa suklaata. Ja kylläpä tuntuu hassulta sanoa,että huomenna töihin! 
Mukavaa viikonloppua kaikille!

We've been drawing lots of dinosaurs and balloons today. And at day we put some meat and vegetables into the oven,made apple "yoghurt" ourselves,went outside for a while and quickly visited library. I started to read Vivi-Ann Sjögren and it seems to be really good. Now I only have to try to read it slowly and in peace instead of reading it straight through. I was meant to sew too,but all of a sudden the day has gone and it's already evening. And now I rather choose a book and dark chocolate. And it feels so funny to say I'm going to work tomorrow!
Have a nice weekend!

8 kommenttia :

 1. Ihan ihan kaikin puoli ihana posti!

  VastaaPoista
 2. Hitsit, tuo Saharan aamut ja illat pitänee lukea.

  Kaunis omakuva.

  VastaaPoista
 3. I love viewing the images you capture and share, Niina. This time of year, I find myself more torn between sewing or curling up with a good book and tea (or chocolate) in the evenings. Enjoy your weekend!

  VastaaPoista
 4. Voiei voiei, onkohan työpaikka se mikä luulisin ja toivoisin että se on! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kiharia ensimmäisessä kuvassa. Minä aloitin juuri Snelmannin Parvekejumalat, ehkä saan sen loppuun. En ole viime aikoina oikein jaksanut lukea. Kaunis postaus.

  VastaaPoista
 6. a great series of shots! :) How was work? I hope it went well :)

  VastaaPoista
 7. Ihania värejä, taas kerran. Toivottavasti töissä on mennyt hyvin! Varmaan sellaisetkin asiat, joihin on jo vähän kyllästynyt tai joista on ainakin tullut itsestäänselvä osa arkea, tuntuvat taas virkistäviltä kun aikaa on kulunut.

  VastaaPoista
 8. Tanja: Oi,kiitos! :)

  Minttumaari: Kiitos! Ja lue ihmeessä,minä ainakin olen tykännyt siitä,vielä on kesken.

  Katherine: Oh,thank you so much! A good book and chocolate wins almost every time here..:)

  Liisa: Voi juu,on se se! Kivaa! :)

  Kirjailijatar: Kiitos! Minäkin jätin tuon Sjögrenin kesken,"säästän" sitä..:)

  Melski: Thanks!! And yeah,everything went well and I had some much fun:)

  Sohvi: Kiitos sinulle! Töissä meni oikein hyvin ja tosiaan,virkistävältä! Toivottavasti pääsen pian uudestaan,nyt olin vain pika-apuna..

  VastaaPoista