Pages

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

p.s

Arvatkaa mitä? Menen huomenna töihin! Ensimmäistä kertaa 2,5 vuoteen..apua! Vähän kyllä jännittää,mutta olen myös oikein innoissani. Kivaa päästä kokeilemaan miltä kakkujen myyminen tuntuu pitkästä aikaa. Eikä mahdollisista maistiaisistakaan ole mitään haittaa:) 

Guess what? I'm going to go to work tomorrow! It'll be the first time in 2,5 years..eek! I'm bit nervous but also very excited. It's so nice to sell some cakes again after a long time. And I don't mind if I have to taste them too:) 

10 kommenttia :

 1. Oikein hyvää työpäivää!

  Paljon kaikkea ihanaa tänne taas tullut, en ole ehtinyt kommentoida mutta kaikki kuvat ja sanat tarkasti lukenut. :) Helsinki-kuvista tykkäsin erityisesti!

  VastaaPoista
 2. Oi voi, voisiko parempaa työpaikkaa olla kuin kakkujen myyminen?! Se olisi ihanaa..Tsemppiä uuteen työhön, se sujuu varmasti hyvin!

  VastaaPoista
 3. Malla: Voi,kiitos sinulle! :) Eikä aina tarvitsekaan kommentoida,en minäkään ehdi.

  Solen: Hih,ei varmasti olekaan! :) Ja kiitos paljon! Kakut on kyllä tutut ja pomokin on tuttu mutta paikka ja työkaverit uusia. Jännää,vaikka en olekaan kuin pari päivää:)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa työpäivää!!!

  Muistan, kun aloitin työt noin vuosi sitten. Jännitti aivan kauheasti, että osaanko enää yhtään mitään. Onneksi asiat palaa mieleen äkkiä ja turhat epäluulot katoaa. Lopulta olin kans tosi innoissani.

  Sinun kuvissasi Helsinki näyttää niin kauniilta.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä uuteen työpäivään! : )

  VastaaPoista
 6. Voi hyvin se menee :)

  Palasin itse töihin hieman yli 2v. sitten 4 vuoden jälkeen. Muakin jännitti ihan hirmuisesti, mutta huomasin pian että hyppäsin kuin liikkuvaan junaan. Kaikki muistui mieleen tosi nopsaan. Työnteko kotivuosien jälkeen tuntui tosi hyvälle.

  Hyvää työpäivää huomiselle.

  VastaaPoista
 7. Hyvää ensimmäistä työpäivää! :)

  VastaaPoista
 8. vihreitä papuja, ah. Siinäpä päivän ruoka ja seitä seuraksi.

  onnea työtielle!

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti työpäivä meni mukavasti! Töiden teko on jännää pitkän tauon jälkeen. Mutta kyllähän kaikki muistuu mieleen tosi nopeasti, se on jossain selkäytimessä.

  VastaaPoista
 10. Kiitos teille kaikille ihanille toivotuksistanne! Hyvin meni,vaikka jännää olikin:)

  VastaaPoista