Pages

torstai 16. joulukuuta 2010

Harmaa / Grey

Päivä oli harmaa. Vähän lämpimämpikin. Olen kuitenkin palellut koko ajan ja ollut itsekin ihan harmaa. Tylsä ja väsynyt ja kärttyinen. Kyllä te varmaan tiedätte tämän olon - ei olisi pitänyt nousta sängystä ollenkaan. Lapsikin on ollut mitä tehokkain mutta ei kyllä kovin hyvällä tavalla. Onneksi joulukalenterin luukusta tuli pieni kuorma-auto. Siitä tuli heti uusi lemppari ja se on pelastanut monta hetkeä kyyditsemällä Muumipeikkoa,pupua ja pikkuautoja. Ja onneksi on ollut paljon hyvää teetä,suklaata ja pipareita. Huomenna aion herätä sillä paremmalla jalalla.

It was a grey day today. A bit warmer too. However,I've been freezing all day and beeing grey too. Dull and tired and cranky. I'm sure you know this feeling - that you shouldn't get out of the bed in the morning at all. P. has been quite active but not in the good way though. Luckily she got herself a little truck from the calendar and it became a new favourite right away. Also,it saved many moments by giving rides to Moomintroll,bunny and little cars. And luckily there's been lots of good tea,chocolate and gingerbreads. I'm going to get up on the right side of the bed tomorrow. 

5 kommenttia :

 1. this sounds like me! oh, we might not be so different after all :)

  VastaaPoista
 2. Olen varmaan herännyt myös sillä ns. väärällä jalalla. Ei mikään paras päivä ja JUURI tuollainen kuvaamasi olotila. Palelee ja väsyttää. Päiväunet oli ihan positiivinen juttu tänään. Parempaa päivää huomiselle!

  VastaaPoista
 3. Onko sinä rommipalleroita kulhossa? Herkkuani.

  Meillä oli eilen huono päivä. Kävimme treffeillä kaupungilla ja kaikki oli lapsella huonosti. Kahvilatarjonnasta ei kelvannut mikään, pöytä oli liian korkea, bussista myöhästyttiin kun piti kiukutella pukemisen kanssa ja sitten minä vielä kilahdin ihmisten kuullen. Onneksi kaikki jo eilistä:)

  VastaaPoista
 4. Pidän tosi kovasti ensimmäisestä kuvassa tässä postissa. Kuura on talven parhautta ylipäätään.

  Minäkin toivon, että huominen olisi parempi meille kaikille. Ei mikään mahtipäivä nimittäin täälläkään. Talousasiat vastustavat pahemman kerran ja se pelko, mikä siitä syntyy, vie hetkittäin ilon kaikesta. Onneksi on hurjan paljon hyvääkin, ja onneksi on tää rakastuminen. Muuten ei kestäis.

  VastaaPoista
 5. Finn: Good to hear that! :)

  Milla: Kiitos! Ja oli se huominen päivä parempi,onneksi. Kyllähän se on ihan selvää,että tuollaisia huonoja päiviä on välillä mutta on ne vaan niin ärsyttäviä. Päiväunet auttavat aika moneenkin asiaan!

  Liivia: On rommipalloja,minun inhokkeja mutta miehen herkkuja:) Toin hänelle kaupasta ylläriksi.
  Ja sanos muuta,onneksi kaikki on jo eilistä. Tai nyt jo viime viikkoista kun on jo maanantai:)

  Tanja: Kiitos! Niin minustakin,kuura on niin valtavan kaunista. Syksyllä sitä ei ollut juuri yhtään,heti tuli lumet mutta onneksi sitä on nyt. Voisin kuvata ja ihailla loputtomiin.
  Mielläkin taloushuolia ja ne ovat kyllä niin kamalia. Vievät unet ja ilot ja kaiken. Onneksi on asioita millä ne saa unohtamaan! Voimia sinulle ja ihanaa joulua!

  VastaaPoista