Pages

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Kaksi yötä jouluun / Two nights till Christmas

Viimeiset lahjat paketoitu,melkein kaikki ruokaostokset tehty ja kynttilävarastot täytetty. Huomenna haetaan vielä kuusi ja tehdään lahjakierros sukulaisten luona,sitten alkaa joulu. Mieli on jo ihan valmiina rauhoittumiseen ja yhdessäoloon. 

 Last presents are wrapped,almost all foods are bought and candle shelf is filled. Tomorrow we're going to get ourselves a Christmas tree and give presents to our relatives,then the Christmas can begin. I'm already ready to relax and spend time with my loved ones.

6 kommenttia :

 1. Meidän joulu alkoi jo. Paitsi että mies vielä töissä ja tuo tullessaan kaupasta muutamat ruokatarvikkeet. Minä en tee enää muuta kuin vaihdan pyyhkeet, lakanat ja uudet saippuat.

  Asuappa kuvan tornihuoneistossa. Ettei vain olisi toimistokäytössä, näyttää loisteputkivaloilta nuo...

  Hyvää joulua myös teille!

  VastaaPoista
 2. merry Christmas to you,
  all the best to you and your family!
  may you return with great strength and new pictures!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 4. Ihanaista joulua teille!Ranteenlämmittimet on hienot,käärin jo illalla pakettiin ne.Ja piparminttutangon söin lapsilta salaa aamupäivällä tiskaillessani :)

  VastaaPoista
 5. Liivia: Kiitos! Ja ihanaa,että saitte joulunne alkamaan jo aikaisin:)
  Tuo on lempitaloni täällä,olen aina ihaillut sitä. Erikoisen mallinen,söpö ja pieni. Ja mahtava sisäpiha. Mutta niin,toimistokäytössä,ikävä kyllä..tylsää! Alakerran liiketila tosin on myynnissä..siitä saisi upean asunnon:)

  Finn: Oh,thank you! I wish all the same to you! :)

  Malla: Kiitos samoin!

  Milla: Kiitos samoin!

  Rimpsukaisa: Kiitos! Hyvä,että pidit niistä! Toivottavasi myös paketin avaaja tykkäsi:) Ja hih,salaa syöminen alkaa olemaan jo aika taidetta,ainakin meillä:)

  VastaaPoista