Pages

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Kiirettä pitää. Yksi jos toinenkin homma on vielä pahasti kesken mutta yritän olla stressaamatta turhia. Uskon ja toivon että hoituvat kuitenkin ihan ajallaan. Huomenna olisi tiedossa siivousta ja vihdoin myös ompelua kun sain anopin ompelukoneen lainaan. Kokeilin sitä jo tänään ja oli kyllä ihanaa ommella sellaisella koneella mikä toimii! Lisäksi yritän saada viimeisetkin lahjat pakettiin ja jos uskallan,käyn vielä kaupungille ostamassa lisää teetä ja pesuaineita. Ehkä vielä yhden hyasintinkin. Mutta nyt nukkumaan. Kauniita unia ja hyvää uutta viikkoa teille!

 Being busy. Lots of unfinished things,but I try not to stress about them. I believe and hope that I can get all done in time. Tomorrow I'm going to clean the house and finally sew. My mother-in-law lended me her sewing machine and I tried it today and oh - it's so lovely to sew with a machine that works! I also try to wrap up the last presents and if I dare,I go to town and buy more tea and some detergents. Maybe one hyacint too. But now I must go to sleep. Sweet dreams to all of you and have a great new week!

3 kommenttia :

 1. Yritän olla samalla asenteella, ei turhaa stressiä, joulu tulee ilmankin. Minullakin siis pari projektia kesken :)

  Huomenna vielä kouluun vaikka mieli on jo ihan lomatunnelmissa. Siivota pitäisi vähän ja laittaa kotia joulutunnelmaan. Ja haluaisin sen hyasintin, ei ole vielä yhtäkään kotiutunut, täältä kaupungin takaa on kaikki loppuneet, pitäisi mennä kaupunkiin asti hakemaan, mutta melkein se on pakollista, sillä hajusintti kuuluu kyllä jouluun. Oho, tulipa pitkä lause :)
  taidan minäkin jo mennä unten maille. Hyvää yötä ja hauskaa siivouspäivää ja alkavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Onko noi pöydällä olevat ihania rommipalloja? Mmmm.

  Mä varmaan vierailen teidän postiluukulla aattona, että älä ihmettele :)

  VastaaPoista
 3. Solen: No hyvä etten ole ainoa jolla on projektit kesken:) Tänään sain kyllä vähän ommeltua ja olen yhä varmempi että kaikki sujuu ihan ajallaan. Siivosinkin ja se piristi,siisti koti on mukava. Ja se tunne,että taas yksi asia on hoidettu alta pois. Hyasintinkin ehdin hakemaan,toivottavasti sinäkin saat omasi! Kyllä se vaan kuuluu jouluun:) Kiitos sinulle ja hauskaa lomaa!

  Hanna-Leena: On ja minusta ne on yök! E. tykkää:) Ja hei,minullakin on sinulle pieni paketti,niin että nähdään vaikka postiluukulla:)

  VastaaPoista