Pages

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Olen saanut miehen tekemään riisipuuroa aamupalaksi,ihmetellyt hurjaa lumen määrää,kolannut pihan ja nauttinut raikkaasta (ja vähän lämpimmästä) ilmasta,kutonut kaksi paria ranteenlämmittimiä,lukenut Pienen Suklaapuodin,syönyt liikaa suklaata,leiponut joulutorttuja (maistuivat paremmalle kuin muistin!),saunonut koivuntuokuisessa saunassa,harjoitellut käyttämään uutta objektiiviani (kiitos paljon rakas!!),valvonut liian myöhään,tehnyt yhtä lempiruoistani,syönyt lisää suklaata,halinut ja pussaillut paljon,ollut väsynyt mutta oikein onnellinen. Ja nyt ajattelin katsoa Pienen Suklaapuodin,olen säästänyt sitä juuri tätä hetkeä varten. Vain yksi asia harmittaa _- se,että huomenna on maanantai. Tai no,oikeastaan kaksi asiaa - meillä ei ole enää suklaata..:)

I've had rise pudding made by E. for breakfast,I've wondered about the amount of snow,ploughed the yard and enjoyed fresh (and bit warmer) air,knitted two pairs of wrist warmers,read Chocolat by Joanne Harris,eaten too much chocolate,made some mince pies (they tasted better than I remembered),bathed in a birch scented sauna,practised to use my new lens (thank you so much dear!!),stayed uo too late,made one of my favourite foods,eaten more chocolate,hugged and kissed a lot,being tired but very happy. And now I'm planning to watch Chocolat - I've been saving it for this moment. Only one thing is bit annoying me - that it's Monday tomorrow. Or,actually,two things - we haven't got anymore chocolate..:) 

3 kommenttia :

  1. Suklaapuoti on ihanuus, niin kirjana kuin leffanakin! Kun sen ekan kerran luin, oli pakko hypätä fillarin selkään ja hakea Karkkipussista suklaata :) Toivottavasti maanantai tuo sulle lisää suklaata!

    VastaaPoista
  2. Satu: Maanantai toi suklaata tullessaan,onneksi:) Ja onneksi elokuva oli ihana ilmankin!

    Rva Pioni: No en saanut,tylsää. Mutta eilen sain ja söin sitten senkin edestä..:)

    VastaaPoista