Pages

maanantai 13. joulukuuta 2010

Sininen hetki / Blue moment

Kävin yksin kaupungilla hoitamassa asioita. Muutama jäi vielä loppuviikkoon,mutta ei haittaa. Löysin kivoja lahjoja,näin kauniin taivaan ja sain hyvän mielen. En edes huomannut pitkiä jonoja enkä ruuhkia,en tuskastuneita katseita enkä hikisiä naamoja. Oli vain jouluvaloja ja mukavia myyjiä,hyvän joulun toivotuksia,rauhallisia sisäpihoja ja lumessa narisevia askeleita. 
Sininen hetki ennen pimeää. 

I had some errands on town today. A few of them are waiting for the end of the week,but it doesn't matter. I found some nice presents,saw a beautiful sky and got myself a good spirit. I didn't even noticed long lines or traffic jams,impatient looks or sweaty faces. There were just Christmas lights and nice sellers,wishes for a Merry Christmas,peaceful inner courts and squeaky steps on the snow. 
A blue moment before dark.

6 kommenttia :

 1. Minä toivon sellaista päivää myös, että rauhassa kävisin vähän kaupungilla, se olisi kiva. Voisin ehkä piipahtaa kahvilassakin, mutta kyllä myös vähän jännitän, että jos kaikki se hälinä alkaa ahdistaa, mutta ehkä pitää valita vain oikea aika, aamupäivällä ehkä...
  Kivalta kuulostava kaupunkikäynti sinulla, pakkaselta narskuvat askeleet sopivat joulutunnelmaan.
  Yläkuvan puu on ihana, kaunis kuva.

  VastaaPoista
 2. Joulukoristuksista mieluisimpia miulle olisi tuollainen kuusesta tehty "pötkö". Apua, miksi sitä sanotaan? Köynnös? Kaunista tunnelmaa näissäkin kuvissasi, kuten aina.

  VastaaPoista
 3. Himalainen: Kiitos:) Olin eilen joskus neljän aikoihin kaupungilla eikä se ollut mikään paras aika. Mutta kun olin yksin eikä ollut kiirettä niin ei sillä ollut niin väliä:) Toivottavasti sinäkin pääset rauhassa kaupungille!

  Tanja: Kiitos sinulle:) Ja minusta kuusipötkö on ihan hyvä sana tuolle..koristeelle! Ja nuo tosiaan ovat kauniita!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo puu. Piti katsoa toiseen kertaan, että mistä valo tuli oksille. :) Kävin eilen kaupungilla ostoksilla, syömässä ja kahvilla. Oli rauhallista ja tunnelmallista ainakin täällä piskuisemmassa pohjoisen kaupungissa. Mutta se hirveän kylmä pakkanen. :/

  VastaaPoista
 5. Ajattelimme miehen kanssa tehdä perjantaina rauhaisan reissun kaupungille ja katsella lahjoja, jos löytyy jotain vaikka kaikki on kyllä jo oikeastaan hankittu. Mutta sellainen rauhallinen välillä kahvilassa istuskelu, se olisi mukavaa kaupungilla käymistä.

  Kaunis teksti ja kauniit kuvat. Eka puukuva on lempparini.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos:) Täälläkin ollut ihan hirveitä pakkasia,ei ole paljon tehnyt mieli kaupungilla käydä..tai ulkona ollenkaan. Hyrr.

  Solen: Oi,kuulostaa ihanalta! Tuollainen reissu kelpaisi minullekin,mutta huomenna on tiedossa vain pikainen pyrähdys pariin kauppaan..tosin lapsen kanssa pikainenkin pyrähdys aina venyy:) Ja kiitos sinulle!

  VastaaPoista