Pages

maanantai 17. tammikuuta 2011

Mukavan viikonlopun jälkeen mukava maanantai. Päivällä ihmeteltiin jäällä kuorrutettuja puiden oksia ja hassua ratinaa,mikä kuului kun ne heiluivat tuulessa. Sisällä siirrettiin olohuoneen matto lapsen huoneeseen ja isotädiltä peritty vanha matto olohuoneeseen. Se oli melkein kaksi vuotta kellarissa,kunnes eilen vihdoin annoin sille lumipesut ja tuuletin kunnolla. Se sopii tänne kuin nakutettu. Hain myös lisää ihanaa kirsikkapiirakkaa ja ison pussillisen klementiinejä kaupasta ja kohta keitän ison mukillisen teetä niiden seuraksi. Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

A nice Monday after a nice weekend. At day we wondered branches covered with ice and funny crackling sound they made in the wind. Inside the house we moved our living room's carpet into P's room and my great-aunt's old carpet into our living room. It was almost two years in our basement until I yesterday washed it in snow. It fits here perfectly. I also got more cherry pie and clementines from the store and next I'm going to have a big mugful of tea to go with them. Have a nice new week!

11 kommenttia :

 1. Hih, aivan samat ihmetyksen kohteet tänään. Oli aika huisi ääni mikä puista lähti, joutui oikein tarkemmin kuuntelemaan lähtikö ääni puista vai hangesta. Kauniit sävyt matossa!

  VastaaPoista
 2. Tuossa kolmannessa kuvassa on huisin hienot väriyhdistelmät!

  VastaaPoista
 3. Piirakka näyttää hyvältä.Kuten kaikki sokeria sisältävä,raivostuttavan herkulliselta suorastaan.Typerät uudenvuodenlaihdutuslupaukset,taidan vaan opetella pitämään itsestäni pulleroisena :) Tuo veitsi on hieno,näin vastaavat aterimet kai Antropologiella,netissä siis mutta hinta oli huikea,jäi haavelistalle.

  VastaaPoista
 4. Mukavia kuvia tässä,edellisiäkin ihailin!
  Vanhat aarteet on niin kivoja.
  Hän on niin suloinen Peppi paidassaan!

  VastaaPoista
 5. Merruli: Kiitos! Ja se ääni oli kyllä niin kumma..kuulosti sateelta mutta ei kuitenkaan satanut. Hassua jääkilinää:)

  Merja: Kiitos!

  Rimpsukaisa: Oi,ja se on hyvää! Lidlistä saa eikä maksanut muistaakseni kuin 1,79. Nammm. Mullakin pitäisi ihan oikeasti olla herkkulakko mutta en vain pysty siihen..et siis ole ainoa:) Olen myös nähnyt tuon tyylisiä jossakin,tosiaankin kalliita! Itse löysin kirpparilta viime keväänä,harmi kun en raaskinut ostaa kuin muutaman..

  Ryppymekko: Kiitos! Vanhat aarteet ovat tosiaankin ihania:)

  VastaaPoista
 6. Hei minullakin on tuollainen lautanen! Siitä on hyvä syödä vaikka mitä herkkuja.
  Ja tuollaisia aterimiakin, joku myi niitä 0,50 e kappale. Ostin kaikki!

  Kaunis vilttikuva.

  VastaaPoista
 7. kirsikkapiirakka,kuulostaa niiin hyvälle ! taidan poiketa siis kaupunki reissulla tänään ostamassa,kiitos vinkistä :)

  -saia

  VastaaPoista
 8. Täälläpäs on ihania kuvia!!

  VastaaPoista
 9. Tykkään ihan hirveästi tuosta sinisestä ruusukankaasta. Ja meillä on samoja aterimia.

  Minunkin pitäisi lumipestä mattoja.

  VastaaPoista
 10. Niina, what kind of cake is?have the recipe online? mmmmmmmmmm seems to be delicious!  http://aldiladeglispecchi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. Solen: Minä löysin tuon lautasen joskus 50 sentillä,mutta aterimet olivat kai 2 euroa kappale..en ostanut sitten kuin yhden veitsen ja haarukan:( Mutta jos ne olisivat olleet sen 50 senttiä niin olisin myös ostanut kaikki! Hyvä löytö.

  Saia: Ole hyvä,toivottavasti piirakka maistuu:)

  Minnamari: Kiitos!

  Liivia: Liina on täynnä reikiä ja tahroja mitkä eivät enää lähde pesussa mutta tykkään siitä niistä holimatta myös ihan hurjasti. Vielä kun se on mummoni vanha ja tuo mieleen ihan lapsuuden.
  Minunkin pitäisi pestä loput matot,pesin vain tuon yhden..

  Anna: It's cherry pie and yes,really delicious,but unfortunately I don't have its recipe 'cos I bought it from a market..:(

  VastaaPoista