Pages

lauantai 19. maaliskuuta 2011

 Eilen löysin kirpputorilta kauniin kukkataulun,näin maailman suloisimman ja pienimmän koiranpennun ja kävin ystävän kanssa iltakävelyllä. Tänään talvi tuli takaisin eikä kuivasta asvaltista ole enää tietoakaan. Voi tylsyys. Kunpa huomenna paistaisi taas aurinko. 

Yesterday I found a beautiful flower painting from a flea market,saw the most sweetest and smallest puppy ever and went for an evening walk with a friend. Today the winter came back and there's no more dry asphalt anywhere. How stupid. I really wish that the sun would shine tomorrow.

7 kommenttia :

 1. Sounds like a beautiful day minus the sun. I like the tones in these images and the act of play she's engaged in.

  VastaaPoista
 2. Varmaan se paistaakin taas huomenna, vaihtelevaa tämä kevätsää! Niin pörheät pikkukissat, kauniit.

  VastaaPoista
 3. Minäkin toivon aurinkoa, kovasti!

  Ihanat kuvat, niin keväiset, vaikka lunta satoikin. Huomenna menen etsimään ensimmäiset pajunkissat minäkin. Niitä näkyy nyt joka puolella.

  Löysin kirpparilta kanssa kivan taulun, tosi halvalla ja kun otin vanhat kehykset pois, huomasin, että kuva olikin ihan oikea valokuva, siis pimiössä kehitetty. Joskus vain tärppää. Sinunkin taulu on kaunis.

  VastaaPoista
 4. Ei hätää, jos en ihan väärin katsonut niin ensi viikoksi taisivat luvata aurinkoa ja lämpöä :) Loppuisi tämä talvi, tänään näytti ihan talviselle kun puissa oli lumikuorrutus :/

  VastaaPoista
 5. Minäkin pidin näistä kuvista. Ihana tuo teidän leikkivä tyttö. Meilläkin toinen lapsi leikki tuolla tavalla lattialla maaten, se oli minusta jotenkin hellyttävää. Minä löysin tänään kirpparilta puseron ja kynttilänjalan. Lapsi linnakkeen ja sorsan.

  VastaaPoista
 6. On muuten hassua kuinka pajunkissoja näkee autonkin ikkunasta, kun maisemat juoksevat nopeasti ohitse. Tuntuu kuin ne haluaisivatkin tulla nähdyiksi.

  Minä löysin eilen kirppikseltä kehyksiä, tarjottimen, pöytäliinan ja mekon. Yhdessä vanhassa kehyksessä oli aivan kammottava kuva, jonka pyysin repiä mahdollisimman pieneksi heti kun tultiin kotiin.

  VastaaPoista
 7. Lucy: Thanks! It was a nice day..and luckily all that snow melted away quickly.

  Leena: Kiitos! Ja niinhän se paistoi. Kummaa vaihtelevaa säätä ollut nyt joka päivä. Ei tiedä onko vielä talvi vai jo kevät..

  Solen: Kiitos! Toivottavasti löysit kissasi:) Ovat niin kauniita maljakossa. Mutta tuli juuri mieleen,että toivottavasti niitä on vielä pääsiäisenä jäljellä..sinne kun on vielä niin pitkä aika. Pääsiäisenä pitää olla pajunkissoja!
  Kirppistärpit ovat ihania!

  Katja: Juu,tuli aurinkoa ja lämpöä! Ja tuli kyllä lunta ja räntääkin..mutta eiköhän se kevät kohta voita. Toivottavasti!

  Kirjailijatar: Kiitos! Ja samat sanat - lapsen leikeissä on jotain hellyttävää,varsinkin lattialla kelliessä:) Linnake kuulostaa mahtavalta,meilläkin oltaisiin varmasti tykätty siitä:)

  Tuikkis: Hyviä löytöjä! Ja totta - pajunkissat tahtovat ihan varmasti tulla nähdyiksi:) Minäkin bongailen niitä koko ajan joka puolella..

  VastaaPoista