Pages

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Perjantaina / On Friday

Lumituiskua ja aurinkoa,mozzarellasalaattia ja pistaaseja,valokuvien järjestelyä ja vähän lukemista. Huonekalut ovat vielä ihan sikin sokin ja kaupunkireissunkin tein pikaisesti yksin. Ensi viikolla uusi yritys,jos vaikka samalla ehtisi kirpparillekin. Huomenna menen pitkästä aikaa töihin ja sunnuntaina saadaan ehkä pienenpieni koiranpentu hoitoon. Kivaa!
  Oikein leppoisaa viikonloppua kaikille ja muistakaa Earth Hour huomenillalla!

Snowstorm and sunshine,mozzarella-salad and pistachios,organizing photos and reading a bit. Furnitures are still higgledy-piggledy and we had to skip our trip to town,I just quickly went there to buy some yarn. We'll try again next week and hopefully we'll have time to stop on a flea market or a two. I'm going to go to work tomorrow and on Sunday we might have a tiny puppy visiting us. How nice!
I wish you all a cosy weekend! And don't forget Earth Hour on tomorrow evening!

5 kommenttia :

 1. i wish you a wonderful weekend.
  xo noli*

  VastaaPoista
 2. Have a fabulous weekend and thrifting!
  cheers.

  VastaaPoista
 3. Täällä vähän samanlaista, välillä sataa ja sitten taas paistaa. Maisema on kyllä aivan liian valkoinen...

  Ja kirpparille, sinne piti minunkin päästä (no yhdellä pienellä kävinkin pikaisesti).

  VastaaPoista
 4. Minä niin haaveilen, että voisi vaihtaa huonekalujen järjestystä. Se ei vain oikein onnistu, on niin pieni koti. Jos nyt alkaisi näitä siirtelemään paikasta toiseen, menisi aina joku kulkuväylä ihan tukkoon. Pitäisi kiivetä sohvan yli, että pääsisi ovelle tai pöydän ääreen tai muuta vastaavaa :) No, onneksi on ihan kodikas olo näinkin. Vaihtelu vain aina virkistäisi.

  Toivottavasti viikonloppu on ollut mukava ja piristävä! :)

  VastaaPoista
 5. Vintage Noli: Thank you:)

  Lucy: Thanks! Let's hope I can find some time for that:)

  Merja: Kumma ilma kyllä..ja täälläkin ihan valkoista. Sulaisipa pian pois!

  Malla: Kiitos - oli kyllä oikein ihana viikonloppu:)!
  Ja niin,ei meilläkään (ainakaan nyt) voi tehdä mitään isoa järjestelyä..se olisi ihanaa,mutta tuskin tullaan tekemään. Mutta muutamien tuolien ja pikkupöytien ja hyllyjen paikkoja voi siirtää ja niitä aika usein täällä pyörittelenkin..nyt en vaan löydä hyvää paikkaa millään..hmm.

  VastaaPoista