Pages

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Hellä / Tender

Taas kaunis,lämmin päivä. Ja nopeasti muuttuva maisema. Maa vihertää,uusia kukkia ilmestyy sinne tänne. Melkein nauroin pienille hiirenkorville,niitä on jo joka puussa! Ei voi kuin huokailla. Kyllä kevät nyt hellii meitä. 
Kuvissa omasta pihasta poimitut vuokot ja pari pikkuruista krookusta,eilen kylässä käynyt suloinen Killa-koira,vihdoin Fidasta haeutut matonkuteet (ostin ne jo perjantaina mutta en saanut niitä mahtumaan pyörän koriin) ja lapsen iltaleikit. Virkkuukoukkua en ostanut,vaan kokeilen kutoa pienen maton pitkillä ja paksuilla puikoilla. Nopeasti kyllä edistyy!
Leppoisaa viikonjatkoa kaikille!

Another beautiful,warm day. And quickly changing view. Ground is almost green and new flowers appear here and there. There are little leaves in every tree now and it feels so wonderul! All I can do is sigh. Oh spring how tender you are.
In the pictures: a little bunch of flowers I picked from our yard today,yesterday's super-cute dog-visitor,wefts that I finally got from the flea market (I bought them already on Friday but couldn't fit them on my bike's basket) and P's evening plays. I didn't buy new crochet hook - I try to knit a little carpet with long and thick needles instead. It's going ahead fastly!
Have a great week!

4 kommenttia :

 1. Onpa kauniin väriset kuteet. Noista tulee kaunis matto. Minäkin iloitsen keväästä, vaikka nyt vähän asiat painaa päälle ja virta tuntuu loppuvan, vaikka juuri oli lomaa. Hassua. Tuo Killa on muuten suloinen.

  VastaaPoista
 2. Aivan samaa ajattelin kuin kirjailijatar: kauniin väriset kuteet, todellakin hieno löytö.

  VastaaPoista
 3. Oi, ihana pieni koirulainen! Tuollaiset otukset ovat juurikin koirulaisia, "koira" olisi aivan liian kova sana kuvailemaan tuollaista hellyyttävää, pienen pientä olentoa.

  Hauskaa, että neulot maton. Odotan innolla lopputulosta.

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar: Kiitos! Minäkin ihastuin väreihin,niitä on kiva sommitella yhteen:)
  Kevät on ihana ja vaikka se antaa virtaa,niin kyllä se myös vie virtaa.. Killa on yksi suloisimmista koirista mitä tiedän!

  Merruli: Kiitos! Ja vielä hienommaksi löydön tekee hinta: koko kasa maksoi euron..!

  Ilona: Juu,koirulainen nimenomaan! Niin ihana että ei tosikaan:)
  Ja joo,minustakin on aika jännää,odotan ihan yhtä innolla lopputulosta!

  VastaaPoista