Pages

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kaikenlaista kivaa tänään. Aamulla satoi vettä,mikä muuttui ihanaksi auringonpaisteeksi. Piti riisua takit ja tumput. Kävelyllä löydettiin sininen kukkameri ja rapsuteltiin söpöjä koiria. Sitten juotiin mehua puistossa ja pöyräiltiin pihatiellä. Kaadettiin hiekkaa kengille ja keinuttiin. Nähtiin paljon perhosia ja jopa yksi ampiainen. Raparperin viereen oli auennut pihan ensimmäinen krookus. Iltapäivällä keräsin ison kasan risuja ja yritin epätoivoisesti siirtää muutaman narsissin. Mies naureskeli istutuksilleni,minulla oli kuulemma aika rempseä ote:) No,toivottavasti kukkaparat eivät suuttuneet kovasti. Illalla syötiin ensimmäistä kertaa ulkona,pihakeinussa. Oli aika ihanaa. Ja sitten vielä käytiin rannassa ja puistossa,lapsi pyörällä,me kävellen. Pyöränkorissa oli eväänä pieni suklaamuna. 
Nyt on rohtuneet huulet,yllätystyövuoro huomiseksi (ei haittaa) ja hyvä mieli. Mukavaa loppuviikonloppua!

Good Friday,a good Friday. Rain in the morning,but lovely sunshine after that. Had to take off our coats and mittens. At walk we found cute blue flowers and saw many cute dogs. Then we drank some juice in the park and cycled on the road. Poured sand on our shoes and swung. Saw lot's of butterflies and even one wasp. Found the first crocus on our yard,next to rhubarb. In the afternoon I picked a big pile of dry twigs and desperately tried to move few daffodils. E. laughed to my plantings,he said I had quite a rakish grip:) Well,let's hope they forgive me. In the evening we ate outside for the first time this year,on our swing. It was pretty lovely. And then we went to the shore and to the park too,P. cycled and we walk. She had a little Easter egg on her bike's basket as a snack.
Now I've got chapped lips,a surprise-shift for tomorrow (but it's okay) and a good mood. Have a nice weekend!

10 kommenttia :

 1. Eka kuva, ohh!!!

  Suloista pääsiäistä Niina :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin sanon, että eka kuva, oioi!! Aivan kuin vene leijailisi pilvissä, ihana. Iloisia kevättunnelmia, hyviä pääsiäispäiviä teille!

  VastaaPoista
 3. Minä jotenkin oletin talokannan perusteella, että tämä nykyinen asuttamani kaupunginosa olisi nyt täynnä sinikukkaisia pihoja.

  Olin väärässä. Eilisellä kävelyretkellä tuli vastaan ainoastaan yksi sellainen piha. Hyvä tietysti sekin. Se oli minusta luonnollisesti nähdyistä kevätpihoista kaunein.

  Täällä taitaa asua niin varakasta väkeä, että heidän makunsa on kääntynyt kannattamaan hallitumman kasvun puutarhoja.

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä ihmeellistä, miten nopeasti kevät sittenkin aina tulee, kun on tullakseen, pitkän talven jälkeen :)

  On niin ihanaa, kun ulkona voi jo oleskella palelematta! Ja kukat, perhoset ja pörriäiset!

  VastaaPoista
 5. On niin kaunis ja tyyni tuo ylin kuva, että oijoi karkaa multakin! Vau. Ihania kukatkin. Kaikkea hyvää sinun, perheesi ja narsissiesi pääsiäiseen!

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana kuvasarja. Ensimmäinen kuva on kuin joku vanha maalaus, ranskalainen varmaan :) Mulle tulee mieleen Normandia, en tosiaankaan tiedä, miksi. Skillat on mulle aina kevään merkki. Vanhan paikan pihalla oli keväisin skillameri. Ihanaa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
 7. Marika: Kiitos Marika! Ja aivan ihanaa pääsiäistä sinullekin!

  Himalainen: Kiitos! Siltä se kyllä näytti,tyyni jörvi peilasi pilvet niin kauniisti..voisikin soudella pilvissä:) Iloisia ja lämpöisiä lomapäiviä sinullekin Himalainen!

  Ilona: Voi,minä niin inhoan niitä sellaisia pihoja missä ei kasva mikään "vapaasti",että vain tiettyjä kasveja ja tietyissä paikoissa..meillä kyllä rehottaa ja osin laiskuudesta,mutta osin siksi että niin on kauniimpaa:)

  Tuittu: Niin on! Ja nyt tämä tuli taas ihan yhtäkkiä. Tuntuu oudolta mutta ihanalta! Kukat ja perhoset on kivoja,mutta pörriäiset ja mut ötökät olisivat voineet jäädä vielä talviunille..:)

  Maijja: Hih,kiitos paljon:) ! Ja kauniita ja lämpöisiä päiviä sinullekin!

  Kirjailijatar: Kiitos! Ja hih,hassua:)
  Olisipa meilläkin skillameri,oih..mutta niitä tulee vaan sinne tänne,niin kuin kaikkia muitakin. Mutta onneksi tuo kuvien meri on lähellä:) Ihanaa pääsiäistä teille mysö!

  Leena: :)

  VastaaPoista
 8. Eka kuva on upea!!!! Onhan se jo sanottu tossa yllä mutta oli pakko sanoa uudestaan!!! =)

  VastaaPoista