Pages

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Yhtäkkiä puissa on melkein hiirenkorvat ja lähimetsä on täynnä sinivuokkoja. Lunta on enää vain varjopaikoissa ja pyörällä pääsee kovaa lakaistuja teitä pitkin. Teemukillinen lämmittää. Kovasti kehuttu kirja odottaa pöydällä sopivaa hetkeä niin kuin aika moni muukin asia tällä hetkellä. Olo on levoton ja rauhallinen yhtäaikaa. 

Suddenly there are almost little leaves on trees and our nearby forest is full of common hepaticas. You can find snow only in the shadows and go fast with bike on the swept streets. A mugful of tea keeps you warm. A book that has got lots of praises is waiting for me on the table,like so many other things right now. I feel restless and peaceful at the same time.

9 kommenttia :

 1. Oijoi, kuvasit ihan tismalleen oloani. Ja noissa kuvissa oli niin paljon semmoista, mitä minäkin haluaisin, minkä haluamiseen olen havahtunut ihan viime päivinä: kukkahavaintoja, lasten sateenvarjo, kunnollinen reppu, ja tietysti tuo kirja, joka on pitänyt lukea pitkän aikaa. Ihanaa arkea teille!

  VastaaPoista
 2. Siilin eleganssi on niin hyvä!

  VastaaPoista
 3. Samanlainen olo täälläkin. Meillä on ollut tänään harmaa päivä, mutta kunhan jaksan kolme yötä valvoa niin sitten päästään maaseudulle :) Mukavaa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
 4. this is a common feeling at the change of the seasons... there is always much serenity on the way when a book & a cup of tea in hand :) wishing you more leaves & some smiles tomorrow xo

  VastaaPoista
 5. Kova kehunta vaikutti ilmeisesti niin, että olin pettynyt kirjaan kun sen luin. Meinasin viedä saman tien divariin. Toki pidin siitä, mutten tarpeeksi. Silloin. Mutta nyt myöhemmin huomaan, että se on jäänyt elämään päähäni, tehnyt huomaamatonta jälkityötä, vaikuttanut jotenkin salakavalasti niin, että en tahdo enää luopua kirjasta.

  VastaaPoista
 6. Niin kauniita nuo vuokot!! Niitä ei ole täällä päin :(

  VastaaPoista
 7. Me huomasimme omassa rinteessämme sinivuokot <3

  Kivan värinen fjällräven!

  VastaaPoista
 8. Mirva: No hyvä että en ole ainoa sitten:) Mutta kai tämä olo keväästä johtuu,kumma olo on tullut aina ennenkin näihin aikoihin.
  Olen tänään tehnyt vaikka kuinka paljon kukkahavaintoja,tuntuu ihan ihmeelliseltä..tulivat niin yhtäkkiä. Mutta ei kyllä haittaa yhtään:) Toivottavasti löydät pian kivan repun ja sateenvarjon (nuo molemmat ovat ikivanhoja) ja aikaa tuolle kirjalle. Ihanaa pääsiäistä teille!

  Jonna: Muistankin kun kehuit sitä joskus,siitä se kai mieleeni jäikin..muutaman sivun olen lukenut,tänään lisää. Vielä en osaa sanoa mistään mitään:)

  Milla: Kiitos samoin! Ja oi..sinä onnekas kun pääset maalle! Pitäkää hauskaa:)

  Jenninkainen: Hyvä kuulla! Saa nähdä miten minun kohdallani käy.

  Valerie: Yes,I think that's the reason for these weird feelings..they came every year,but still it feels so strange. Luckily they go away! And thanks,there's definitely more leaves and flowers today and it is so great!! Have a happy Easter and lot's of sunshine in your days:)

  Liivia: Tuota minäkin pelkään,se vaara aina kehutuissa kirjoissa (ja missä vaan) on..mutta no,toivotaan että en pety!

  Tuittu: Kiitos! Ja voi harmi..:(

  Minja: Kiitos! :)

  VastaaPoista