Pages

torstai 19. toukokuuta 2011

Aamulla ennen sadetta käytiin metsässä. Se oli täynnä ketunleipiä. Pihassa ihailtiin omenapuun punaisia nuppuja ja kukkivaa luumupuuta. Napattiin yksi oksa maljakkoon,ja lisää tuomen oksiakin. Lapsi sanoo niitä prinsessakukiksi. Ja koska oli prinsessakukkia,niin piti saada prinsessamekkokin päälle. Ja vielä äidin kimallelaukku käteen. Tietysti. Iltapäivällä tein raparperihilloa ja kaivoin kaapista jämäsuklaita makeannälkään. Hinnoittelin tavaraa kirpparille ja siivosin vähän. Illalla vein lisää tavaraa kirpparille ja näin ystävän samalla. Ihan mukava sadepäivä. 
Nyt tekee mieli teetä. 

We went to the forest in the morning,before the rain. It was full of common wood sorrels. We admired red buds of apple tree and blooming plum tree on our yard. I picked one branch from the plum tree and some branches from a bird cherry. P. says they're "princess flowers" and because we had princess flowers,we had to put a princess dress on. And mom's glitter bag too. Of course. I made some rhubarb jam,priced clothes for flea market and cleaned a bit in the afternoon. And had such a sweet tooth that I had to ate some old chocolates:) In the evening I went to the flea market and filled my table and saw my friend quickly. It was a nice rainy day. 
Now I fancy a mugful of tea.  

9 kommenttia :

 1. Sadepäivät kevään ja kesän taitteessa on maagisia.Ei ole vielä hellettä mitä lepytellä vaan sade saa vain keskittyä hoivamaan nupuillaan olevia omenapuita ja vaaleanvihreitä koivuja. Ja sadepäivän illalla taivas on vaaleanpunainen. Rakastan toukokuun loppua! Nämä kuvat kuvaa hyvin tätä päivää :)

  VastaaPoista
 2. Hei, miten voi olla jämäsuklaata? Tämä menee siis samaan kategoriaan ihmettelyni kanssa, että miten jollakulla voi olla suklaata varastossa. Toisin sanoen syön itse kaiken heti, jos tiedän suklaata olevan jossakin.

  Ehkä ostan liian pieniä määriä kerralla?

  VastaaPoista
 3. Hanna-Leena: Minäkin rakastan toukokuun loppua! Ja sadepäiviä. Tosin tänään oli aika harmaata eikä taivas ole nyt vaaleanpunainen..mutta ei haitannut:)

  Ilona: Hih,ne jämäsuklaat on sellasia ehkä vähän huonompia suklaita mitkä on jääneet syömättä kun on ollut parempaa tarjolla..:) Kyse ei ole siis siitä,että sitä noin vain jäisi yli,ne eivät ole vaan kelvanneet. Yleensä kyllä kaikki kelpaavat,tämä oli aika harvinainen löytö:)

  VastaaPoista
 4. Oi. Tuomet. Täällä vasta aloittelee kukintaa, tuoksuu jo! Piti oikein pysähtyä haistelemaan ja hakea katseella, että missä se puu on. Raparperia saa kohta, nam!

  VastaaPoista
 5. Raparperi on niin hyvää. Vanhassa paikassa sitä puski monta vuotta niin että hyvä kun ehdin käyttää ne. Sitten koko kasvusto tyrehtyi pari vuotta sitten. En tiedä, mitä sille kävi. Nyt täytyy turvautua torin antimiin. Ihania kesäkuvia.

  VastaaPoista
 6. Minäkin jo ihmettelin että mitä on jämäsuklaa :D Mutta selvisihän se. Mulla säilyy meinaan korkeintaan pari palaa seuraavaan aamuun.

  Ihanat kuvat taas <3

  Hyvää yötä toivotellen!

  VastaaPoista
 7. Lumoavia kuvia! Raikkaita kuvakulmia!

  VastaaPoista
 8. Onpa nätti prinsessa ja omenankukat mun lempikukkiani! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 9. Milla: Tuomet ovat ihania! Etenkin se tuoksu! Ja toinen ihana on sireeni..niitäkin on jo kohta.

  Kirjailijatar: Höh,mikäköhän siihen puskaan iski? Onneksi saat torilta! Jos asuisit lähempänä,saisit tulla nappaamaan meidän puskasta..ei millään ehditä syömään itse kaikkia:) Kiitos sinulle!

  Minja: Juu,jämäsuklaa on harvinaisuus! Mutta silloin kun sitä on,se on ihana päivän pelastaja:) Kiitos paljon Minja!

  Maijanmaja: Kiitos paljon!!

  Outi: Hih,kiitos! Prinsessa oli aika söpö muutenkin,mutta tänään on ollut känkkäränkkä kylässä. Höh. Omenankukat on kyllä niin kauniita!

  VastaaPoista