Pages

tiistai 24. toukokuuta 2011

Sunnuntaina tehtiin pihahommia ja nautittiin auringosta. Eilen kastuttiin vesisateessa ja oltiin muutenkin ihan epäonnisia. Oli taas yksi niistä päivistä,kun ei olisi kannattanut nousta ollenkaan sängystä..mikä oli aika ikävää,sillä oli miehen synttärit. Melkein kaikki meni pieleen - herkkuaamiainen,mitä en ehtinyt tekemään,lahjanhakureissu,jolla kastuttiin läpimäriksi ja kuume,mikä nousi yhtäkkiä kaupassa. Sain kuitenkin tehtyä mutakakun ja siitä tuli hyvää (vaikka ostinkin vääriä jauhoja). Lapsi oli aivan innoissaan syötävistä kirjaimista ja O katosi ennen kuin ehdin ottamaan kuvan:) Omenankukatkin aukesivat eilen ja sateen tauotessa kävin kuvaamassa niitä. Yöllä näin sekavia,kuumeisia unia mutta heräsin kuitenkin terveenä. Kuume hävisi yhtä nopeasti kuin tulikin. Tänään ollaan syöty liikaa mutakakkua,kävelty hyväntuoksuisessa metsässä,järjestelty lisää tavaraa kirpparille,tehty pitsaa ja katseltu ja kuunneltu tuulta. Sillä on ollut paljon asiaa. 

We did some gardening and digging on our yard and enjoeyd sun on Sunday. Yesterday we got wet in the rain and were really unfortunate. It was one of those days when you shouldn't get out of the bed at all..which was quite bad,because it was E's birthday. Almost everything went wrong - yummy breakfast that I couldn't make,trip to buy a present on which we got soaking wet and a fever that I got suddenly on a store. But I did make a good mud cake (although I bought the wrong flours). P was super-excited about those edible letters and one of them disappered before I could take a picture:) Apple trees started blooming yesterday too and when the rain stopped,I went to shoot them. At night I saw confusing,feverish dreams but I woke up feeling well. Fever vanished as fast as it came. Today we've eaten too much mud cake,walked in a good-scented forest,organized more stuff for flea market,made some pizza and watched and listened to wind. It's been wild and loud again. 

10 kommenttia :

 1. Voi pientäsi-hän saa varmasti onnea kun o-kirjaimen popsi suihinsa.Ihania kuvia ja hetkiä sinulla kiitos.

  VastaaPoista
 2. Omenapuun kukat on maailman kauneimmat kukat mun mielestä, kiitos näistä kuvista :)
  Ehkä se oli se mutakakku, joka auttoi kuumeeseen. Siinä on kummaa voimaa..
  Täällä oli taas kiva käydä, täältä saa hyvän mielen!

  VastaaPoista
 3. Voi se on kyllä harmittavinta, jos on suunnitellut synttärisankarille jonkun herkkuaamiaisen tai muun ja se meneekin pieleen. Muistan kerran polttaneeni yhden synttärikakun, ja se oli varsin kurjaa.

  Mutta onneksi kuumeesi katosi pian ja kakkukin näyttää olleen herkullista! Tutun näköiset nuo kettu, pöllö ja pupu :)

  VastaaPoista
 4. I love your photos - and your blog (even if I don't understand a word:)

  VastaaPoista
 5. I hope you feel good, take care Niina!

  VastaaPoista
 6. this is weird to read we were sick on the same night ! i barely slept. and now i have my nose running so, that it will soon turn as red as Rudolph the reindeer.
  I hope you feel much better. Your Spring is gorgeous and the cake looks delicious ! I can easily understand why P. "stole" one letter :D

  VastaaPoista
 7. Maria: Kiitos itsellesi kauniista sanoistasi:) Ja niin,ehkä O tuo onnea!

  Jonna: Oi,ole hyvä! Omenan kukat ovat kyllä kauniita. Ja niin,ehkä se oli parantavaa mutakakkua:) Tosin en tainnut syödä sitä tarpeeksi kun tulin uudestaan kipeäksi..

  Maija: Oli se kyllä aika ikävää,päivä alkoi jotenkin ihan huonosti sen vuoksi. Mutta niin,onneksi kakku oli hyvää! Ja juu,lapsi tykkää kovasti leikkiä noilla magneeteillasi:)

  Portofritt: Thank you so much! :)

  Anna: Thank you Anna! Now I'm sick again but the mood is better:)

  Valerie: Oh,how weird! And well,I was better but now I'm sick again...bit frustrating:(
  But cake was yummy:)

  VastaaPoista
 8. hei,
  miksi olet poistanut mun plagiointikommentin?
  t. helmi

  VastaaPoista
 9. Häh,minkä kommentin?? En ole nähnyt kuin se minkä kirjoitit uudempaan postaukseeni...

  VastaaPoista
 10. Mistä tollaisia suklaakirjaimia saa? :)

  VastaaPoista