Pages

torstai 29. syyskuuta 2011

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Makuuhuoneessa on uusi asukas ja uusi järjestys ja koko koti on vähän vinksin vonksin. Hartiat ovat kipeänä haravoimisesta ja jalat kipeänä tanssimisesta. Kävin Riihimäellä ja sieltä löytyi kauan kaivattu pöytälamppu ja osa hiuksista hävisi. Tein ja söin hyvää ruokaa,siivosin,näin upean auringonkukkapellon ja pahoitin mieliä. Kummallinen päivä. Monta hyvää asiaa,mutta nyt kuitenkin harmitus. Ehkä tee ja hyvät yöunet auttavat.

There's a new resident and a new order in our bedroom and our whole house is a mess. My shoulders are aching because of raking and my feet are aching because of dancing. I went to a near town and found a desk lamp I've been searching for a long time and also my hair shortened a bit. I made and ate good food,cleaned,saw a beautiful sunflower-field and hurt one's feelings. Strange day. Many good things but now I feel bad. Maybe a cup of tea and a good night's sleep will help.

9 kommenttia :

 1. Voi että, monta kysymystä tulee mieleen kun lukee tätä tekstiä, mutten tahdo udella. Toivottavasti harmistus helpottaa!

  Kiva arvonta muuten edellisessä. En osallistu, kun en kuitenkaan käyttäisi pantaa vaikka se onkin ihanan näköinen, koska ne eivät vaan sovi minulle...

  Teillä on kodikkaan ja kauniin näköistä.

  VastaaPoista
 2. sohvasta tulee niiin mieleen lapsuuden vihreät vakosamettisohvat, vähän tummemmat kuin teillä!
  täällä blogissa käyn tunnelmoimassa.päivi

  VastaaPoista
 3. Upeat kirkkaat lehdet maljakossa. Jäin vaan katselemaan niitä, lumoavia.
  Kerron samaa kuin Mirva ylempänä, että kiva arvonta ja sopiipa panta sinulle kauniisti :) Itse en osaisi käyttää, joten en osallistu. Olen muutenkin aika surkea korujen käyttäjä ja tuon melkein voi lukea koruksi! :)

  Minulla oli eilen harmistus ilta. Päivä tuntui sujuvan, mutta iltapäivällä jo tuntui, että sanoinkohan jotenkin typerästi. Pahoitinkohan mielen. Ehkä en ja ehkä vaan väsyneenä tuntui kaikki sata kertaa pahemmalta. Tänään parempi päivä, toivottavasti sinullakin huomenna!

  VastaaPoista
 4. Mirva: Voi sinua,kiitos kovasti! Ainakin sen voin sanoa,että ihan omista hölmöilyistäni tämä harmitus johtuu..ja eniten ehkä harmittaa se,että yksi asia on varmaan liian myöhäistä korjata..enkä tiedä onko minusta ottamaan sitä selvää. Olen vähän huono näissä ihmissuhteissa välillä.
  Ja hmm,enpä tiedä sopiiko se panta minullekaan niin kovin hyvin,mutta korvani kaipasivat sitä:) Pidän ehkä myöhemmin jonkinlaisen muun arvonnan,jos vaikka silloin palkintona olisi sinullekin sopivaa:)

  Päivi: Hih,kiva! Ne olivat varmaan hienot:)

  Milla: Kiitos! Kaupunginpuistossa on kaksi jalopähkinäpuuta,ne ovat upeita ja tiputtavat juuri nyt kaikki valtavat keltaiset lehtensä. Oli pakko kantaa muutama kotiin:)
  Ja totta,huomenna on varmaan eri olo ja mieli,mutta nyt kyllä harmittaa..väsymyskin varmaan lisää sitä. Ärsyttää kun välillä olen typeär möläyttelijä ja sitten välillä en saa sanotuksi sanakaan jo molemmista on haittaa. Mutta nyt juon teetä ja syön suklaata ja kudon hetken,ne auttavat vähän:)

  VastaaPoista
 5. Mulla tulee välillä suusta sammakoita ja jälkeenpäin pyytelen usein anteeksi. Joskus vain on sellainen tilanne, että tietää töpänneensä, mutta ei tiedä miten saisi asiat taas parhain päin. Minua tuollaiset asiat jäävät kalvamaan ja on inhottavaa mennä nukkumaan, jos joku kurja asia on jäänyt "kesken". Ihmissuhteen on välillä hankalia, ainakin minulle.
  Toivottavasti sinun harmituksesi menee kuitenkin pian ohi ja saat asiat kondikseen.

  Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
 6. oh, that salmon looks so good ~ it's almost dinner time here :)

  VastaaPoista
 7. I think you got all the ingredients of fulfilling a what I'd call a "great day"! I am sure crisp fresh air from outside and raking will get you a good night sleep. I love those golden colours of leaves and the fresh sun coming through the room!

  Cheers,

  VastaaPoista
 8. Vau, hienot nuo vihreät verhot.
  Toivottavasti harmitus on haihtunut ja viikonlopusta tulee mukava :)

  VastaaPoista
 9. Solen: Kiitos sinulle! Osa harmituksesta meni onneksi ohi,mutta yksi asia vaivaa enkä tiedä mitä tekisin. Minäkin olen aika huono näissä ihmissuhteissa..

  Nest full of eggs: Thanks! It was good,and so simple. Mmmm..I think I'll have to do it soon again:)

  Lucy: Thanks:) Yes,it was a good day but my mood changed in the evening..

  Tuulia: Kiitos! Omin ne joskus kauan sitten mummolasta itselleni,nyt pääsivät ensimmäistä kertaa ikkunaan tässä talossa. Ja kyllä,onneksi se haihtui vähäsen ja viikonloppu oli mukava:)

  VastaaPoista