Pages

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

On ollut tuulta ja myrskyä ja turhaa haravointia. Tilhiparvi junaradan yllä ja aamuteetä ja -kaakaota ystävän kanssa Hoffissa. Paljon mehukkaita mandariineja ja päärynäjäätelöä. Paketointia ja teippailua. Aika ihana takki/jakku-löytö alennusmyynnistä. Kuivat kädet ja liian lyhyitä päiviä. 

There's been wind and storm and raking for nothing. Waxwings over the railway and morningtea and hot chocolate with a good friend. Lot's of juicy mandarins and pear-ice-cream. Packaging and taping. Quite lovely jacket-found from a sale. Dry hands and too short days. 

12 kommenttia :

 1. Kortit saapuivat -niin ihanat! Olet taitava.

  Minullakin kädet muuttuivat tällä viikolla talvikäsiksi, haavaisiksi ja kuiviksi. Eilen piti hakea Nivea-purkki. Vielä en ole törmännyt tilhiin, mutta pian ne ovat varmasti myös täällä. Aamulla meidät herätti seitsemän nuorta harakkaa terassilla.

  VastaaPoista
 2. is little P a future talented photographer like her mama ?!!
  these are the cooler pantyhoses I've seen in a long while !
  sorry for my silence these days we've had a visitor staying with us & now i'm sick :(
  hugs x

  VastaaPoista
 3. un-arc-en-ciel dans le lavabo19. lokakuuta 2011 klo 23.42

  the coolest.... oh stupid me !

  VastaaPoista
 4. your photography !!!
  it's always so inspiring :)
  keep up the good work

  VastaaPoista
 5. Voi mitkä kuvat! Noita harmaan sävyjä rakastan. Ja tuota kahvilan lattiaa. (Mullakin on ollut mielessä, että pitäisi ostaa Kånken. Se olis niin kätevä lapsen kanssa kulkiessa.)

  Jännä juttu, tuo haravointi. Omaa pihaa en olisi millään jaksanut haravoida, se tuntui niin turhalta, ja usein jäikin kevääseen. Täällä juoksin onnessaan pihatalkoisiin, kun teki niiiin mieli haravoida! :)

  VastaaPoista
 6. nice tights!!looks hand-painted!

  VastaaPoista
 7. tykkään oksa ja jalkakuvasta. ihania!

  VastaaPoista
 8. Wonderful photograps, too!

  Greetings from Sol in Norway =)

  VastaaPoista
 9. Merruli: Voi,kiitos sinulle! :) Minä unohdan aina rasvata kädet,tai ainakin näin syksyllä..talvella ei voi unohtaa,au. Nuo olivat ekat näkemäni tilhet täällä,harakat käyvät meillä ikkunalaudoilla kävelemässä:)

  Valerie: Ha,I wish she will be! :) Maybe we have to get her a camera that really works.. And thanks! I was a bit unsure about those tights at first but now I love them) And don't worry about the silence! We all need it sometimes..I hope you get well soon! Hugs to you too xoxo

  Nest full of eggs: Oh you,thank you so much! Nice to hear that:)

  Mirva: Kiitos:) Minäkin tykkään tuosta Hoffin lattiasta,kaikista tuollaista. Minun kettureppuni on yli 10 v vanha ja kärsinyt kovasti. Haaveilen uudesta,jos vaikka joululahjaksi saisin:)
  Ja tykkään kyllä haravoida,en vaan ikinä jaksaisi kärrätä niitä lehtikasoja pois..

  Liivia: :)

  Anna: Thanks! :)

  Peppi: Kiitos sinulle:)

  Sol: Thank you! Nice to hear from you:)

  VastaaPoista
 10. You've probably answered this but alas my Granny never taught my Mum finnish and so I missed out too. Did you say where your tights are from? I'm hoping it's from somewhere we have here too!!! Love them!

  VastaaPoista
 11. Anonymous: Hi! I just noticed your message..tights are from H&M:) I hope you find yourself a pair too!

  VastaaPoista