Pages

maanantai 21. marraskuuta 2011

Helsingissä... / In Helsinki...

...kadut hohtivat,ihmiset hymyilivät ja joululaulut soivat. Kengät kopisivat asvaltilla,viima palelsi nilkkoja mutta glögimukillinen lämmitti sormia. Piparkakku mureni kaulahuiviin,aurinko häikäisi,sisäpihat houkuttelivat kurkkaamaan ja kahvilat houkuttelivat istumaan ja juomaan teetä ja herkuttelmaan. 

..the streets were shining,people were smiling and Christmas carols filled the air. Shoes knocked on the asphalt,cold wind made our ankles freeze but a mugful of glogg warmed our fingers. Gingerbread crumbled on to our scarf,sun dazzled,inner courts tempted us to take a peek and cafés tempted us to sit and drink tea and feast.

4 kommenttia :

 1. already drinking glogg !?!
  I bought some recently at IKEA & plan to drink it some time during this holiday season :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista lempeää valoa kuvasi tulvillaan!Helsinki on ihana.Kiitos kuvamatkastasi täällä lähellämme.

  VastaaPoista
 3. Kivaa kuulla, että sinusta Helsinki hymyili. Liian usein kaupungit mielletään paikkoina, joissa ihmiset murjottaa, ei katso silmiin, kiirehtii jne...

  Kauniita kuvia. Kiitos katselmuksesta.

  VastaaPoista
 4. Nest full of eggs: Yep,glogg-drinking starts quite early here:) I like glogg but some years ago I drank it too much and now I drink it only few times a year near Christmas..

  Maria: Kiitos itsellesi kauniista sanoistasi! Helsinki oli hyvä ja kaunis.

  Joola: On se välillä niinkin,monta kertaa olen manannut hesalaiset ja koko kaupungin mutta parina viime kertana olen taas huomannut juuri hymyt ja ystävällisyyden. Se on mukavaa:) Kiitos sinulle!

  VastaaPoista