Pages

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joulu tuli ja meni ja oli ihana! Oltiin yhdessä,laiskoteltiin yöpaidoissa ja herkuteltiin. Oli paljon kynttilöitä ja hedelmiä ja suklaata ja pelejä ja joululauluja ja piirrettyjä. Saatiin myös mitä parhaimpia lahjoja,voi että. Kiitos. Ehkä parhain lahjoista toteutuu helmikuussa kun lähdemme kolmistaan lomalle. Jee! Lasken jo päiviä,haaveilen ja muistelen. En muistanut miten ihanan kutkuttavalta odottaminen tuntuukaan!

Christmas came and went and was lovely! We were together,lazed around with our nightgowns on and feasted. There were lots of candles and fruits and chocolate and games and christmas carols and cartoons. We also got the most dearest gifts,oh my. Thank you. Perhaps the best gift comes true on February when we're going to a holiday all three of us. Yey! I'm already counting days,dreaming and reminiscing. I didn't remember how lovely and exciting it feels to wait for something!

9 kommenttia :

 1. Voi miten ihania kuvia ja lomamatka kuulostaa juuri kivalta lahjalta! Mukavia välipäiviä!

  VastaaPoista
 2. oh how wonderful to hear that you are going on a holiday trip with your family! it is so wonderful to have something like that to look forward to, can almost feel dancing butterflies in my stomach just thinking about traveling.

  niina, what is it about finland and achorns??? do you have a lot of them and aren't they scared of people? i almost never get to see them here in norway. looks like this sweet little thing is taking a nap in it's tree : )

  hugs
  v

  VastaaPoista
 3. Suloinen tuo orava, joka on painanut silmät niin napakasti kiinni. Lutuinen :)

  Mukavaa, että teillä oli hyvä joulu ja matka tiedossa. Odottaminen on matkassa melkein yhtä ihanaa kuin matka.

  VastaaPoista
 4. Oravan kohdalla taisin huokaista. Suloinen :)

  Helmikuuhun ei ole edes pitkä aika! Tammikuu takuulla livahtaa nopeasti ohi.. Odottamista ei onneksi ole ihan mahdottomasti :)

  Itsekin odotan kyllä helmikuuta ja pikkuista talvilomaani.

  VastaaPoista
 5. ai niin, hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 6. Oi, mulla on tuollainen samanlainen teekuppi, mutta vaaleanpunaisena. Ihana, jättiläismäinen kuppi, josta kelpaa teensä ja sosekeittonsa nauttia. :)

  VastaaPoista
 7. Happy new year! I recived your package it was so lovely! thank you!

  VastaaPoista
 8. Happy new year from my mobile (my computer has probs) i hope your 2012 will be happy & inpiring xoxo
  ps : thank you SO much ! A letter when i have the use of my laptop

  VastaaPoista
 9. Oh...i'm in love with the squirrel!
  So cute.
  Happy 2012 to you and yours.
  Hugs, Pauline

  VastaaPoista