Pages

tiistai 21. helmikuuta 2012

Uno

Vielä lauantaina upotin jalkani mustaan hiekkaan,söin vastapyydettyä kampelaa ja katselin kuinka pilvet kerääntyivät tulivuoren huipulle. Tänään kahlasin polviani myöten lumessa,söin mitä löysin puolityhjistä kaapeista ja katselin kuinka valo riitti melkein iltaan. Omituista olla taas kotona,arki tuntuu suorastaan ahdistavalta loman jälkeen. Vaan niinhän se on aina. Onneksi on kevät mitä odottaa. Ja kuvia mitä katsella. 

On Saturday I immersed my feet in to black sand,ate freshly fished flatfish and watched how the clouds gathered on the top of the volcano. Today I waded in snow that was up to me knees,ate what I could find from half-empty closets and watched how the light vanished before evening. It's weird to be at home again,weekdays feel downright distressing after vacation. But that's how it is every time. Luckily there's spring to look for. And pictures to look at.

19 kommenttia :

 1. your holidays looks nice :) hope you enjoyed it! i like all the pretty details...

  have a nice evening, svenja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Svenja! We did enjoy,it was so great to be somewhere else..and warm! :)

   Poista
 2. Taisitte olla Sisiliassa! Ihanaa saada reissukuvia katseltaviksi, olen niiden suhteen kyltymätön:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,hyvä arvaus mutta oltiin Teneriffalla! Sisilia on kyllä yksi unelmien matkakohde,tai koko Italia oikeastaan. Ja manner-Espanja myös..ja ja ja..:) Minäkin tykkään kovasti katsella muiden matkakuvia,niiden mukana on ihana matkustaa mukana.

   Poista
  2. Jäinkin vähän miettimään ettäkö sittenkään sisiliassa, sinne kun ei kovin helposti tähän aikaan vuodesta kai lennähdetä. Kausi taitaa vasta alkaa...ja nyt kun tuli 'dos', niin peli oli selvä:)

   Poista
 3. Kaunis valo! Tykkään myös pulun kaulapannasta, hihi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hassua,en edes huomannut sitä ennen kuin sanoit:)

   Poista
 4. Oi miten ihanassa paikassa olette olleet! Tuo kylä rannalla näyttää paratiisilta! Ja voi että, onpa tyttösi kasvanut! Sitä minä jäin ihmettelemään oikein pitkäksi aikaa.

  Toivottavasti aurinko auttaa paluussa edes vähän. Me lähdetään nyt kiipeilemään pihan lumivuorille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirva! Teneriffa on ihana paikka,se vei osan sydämestämme aikoja sitten. Oli ihanaa palata sinne monen vuoden jälkeen.
   Tuolla rannalla ei ikävä kyllä ehditty pysähtymään kun lapsi oli juuri nukahtanut autoon mutta voi miten huokailtiin sen vieressä..:) Ja juu,tyttömme ei ole enää niin kovin pieni..harva uskoo,että hän on vasta 3,5 vuotias:)
   Aurinko auttaa ja kovasti! Ihana keväinen ilma ollut täällä,tosin nyt alkoi pyryttämään. Mutta onneksi ei ole niitä pakkasia enää!

   Poista
 5. Beautiful! I love the picture with the orange pebble...

  Mond

  VastaaPoista
 6. hi Niina! where are you going on vacation? is a Spanish island?I hope you have fine!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hola Anna! Estuvimos en Tenerife! Now we're back home again,but our trip was lovely! I love Tenerife and it was nice to speak Spanish although I'm not so good at it..:)

   Poista
 7. ohoo, palanen kesää tämän lumen keskelle!
  missä päin olitte? näyttää oikein mukavalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teneriffalla oltiin ja oli kyllä oikein oikein mukavaa! Onneksi Suomessa odotti keväinen auringon paiste eikä vain pelkkää lunta:)

   Poista
 8. Yay ! It feels always so rejuvenating to go to a warmer (sunnier) place during the winter. I once spent a week in the sierra nevada in November and i could feel for sure how many benefits this had on my health & mental.
  I m very happy for you you all had this break away from the daily routine and winter weather.
  And congrats to P. on her first contact with the Atlantic waves !

  VastaaPoista