Pages

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

III

1,3,4. & 11. Groningen,pohjois-Hollanti. Ihana kaupunki ja hieno leirintäalue kaupunginpuiston vieressä. / Groningen,north-Netherlands. Lovely city and a great campsite next to a big park.
2. Vihanneskoju Kööpenhaminassa. / Veggies in Copenhagen. 

Loput kuvat Amsterdamista: kissa asuntolaivan pihalla,vastamunittu kananmuna,minkä Peppi sai eläintenhoitajalta (Amsterdamissa olimme Zeeburgin leirintäalueella ja se oli aivan mahtava paikka! Siellä oli mm. kanala ja vuohia:)),ihastuin tähän vihreään asuntolaivaan (tämä ja muutama muu oli ihan leirintäalueen vieressä ja niissä oli hienot omat pihat),ikkuna keskustassa,yksi leirintäalueen kissoista,terassi kanavan varrella ja yksi lukuisista kanavista. 

Rest of the pictures are from Amsterdam: a cat on one houseboat's yard,fresh egg,which Peppi got from an animal attendant (in Amsterdam we stayed at Zeeburg Camping and it was such a wonderful place! There were e.g a henhouse and some goats:)),I fell in love with this green houseboat (this and few others were right next to our campsite and they had lovely yards),window in the center of Amsterdam,one of the campsites' cats,a terrace next to a canal and one of the many canals.

6 kommenttia :

 1. Beautiful pictures of your trip and the weather seems to be nice. I like all the lovely details you captured :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much!:) The weather was good almost all the time,a bit cold in the first weeks though. But the last week was lovely and hot:)

   Poista
 2. Hups, joko se kuukausi on kulunut ja olette palanneet reissulta! Aivan ihania kuvia, voi noita kaikkia kivoja yksityiskohtia ja houkuttelevia katunäkymiä. Ja ihastelen myös kasvien syvää vihreyttä. Toivottavasti matka sujui hyvin! Iloista alkukesää! Toivon, että tämä äkillinen kylmä kausi olisi vain alkukesän nopea harharetki. Anna-Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä,kuukausi meni ihan hujauksessa:) Ja kiitos kovasti! Matka sujui kyllä todella hyvin,voisin lähteä vaikka heti takaisin tien päälle:)

   Poista
 3. Nuo Amsterdamin asuntolaivat ovat niin ihania. Voisin koska vaan muuttaa sellaiseen asumaan. Mutta ovat varmaan aika tyyriitä ja hollannin kielikin taitaisi olla aika vaikea oppia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Minäkin voisin muuttaa sellaiseen vaikka heti! En yhtään tiedä minkä hintaisia ovat,mutta varmasti aika kalliita,ainakin nuo keskustan.. ja heh,se kieli on kyllä niin omituista:) minulla olisi ainakin vaikeuksia oppia sitä.

   Poista