Pages

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Maanantai. Asioiden hoitoa,aurinkoa,ystävän valokuvaamista ja jäätelöt kyläkaupasta. Viimeinen työpäivä takana ja yhtäkkiä suunnitelma juhannukseksi. Ylihuomenna lähdetään Lappiin!

Monday. Running some errands,sunshine,taking pictures of a friend and ice-creams from a little village-shop. Last day at work behind and suddenly a plan for Midsummer. We're leaving to Lapland on Wednesday!

10 kommenttia :

 1. Tuttu ruutulattia. Tuosta paikasta tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin siellä eilen ensimmäistä kertaa sitten viime kesän,vähän kyllä puuskututti rappusissa:) Mutta juu,hieno paikka on,etenkin lattiat ja maisemat:)

   Poista
 2. Aika spontaania! Jos siis juhannuksena löytääkin itsensä yhtäkkiä Lapista. Ihanaa kun pääsette nauttimaan yöllisestä auringonpaisteesta.

  Missä on tuollainen hieno paikka (ruutulattiakuvassa)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä! Pitäisi varmaan pakata ja muutenkin valmistautua kun huomenna lähdetään mutta en oikein osaa tehdä mitään kun tämä tuli niin äkkiä:) Sitä yötöntä yötä kyllä odotan. Ruutulattia löytyy Aulangon Näkötornista täällä Hämeenlinnassa.

   Poista
 3. Muikeat nauhakengät!

  Varokaa Lapin itikoita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh,kiitos:) Ja apau,niitä itikoita kyllä odotan kauhulla..

   Poista
 4. Ihana juhannus edessänne varmasti - ihailen spontaaniutta. Minä jään odottelemaan kauniita Lappi-kuviasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin,saa nähdä. Lappi on ihana ja reissaaminen on ihanaa,joten uskon ja toivon että koko matka ja juhannuskin on sitten ihana:)

   Poista
 5. The room with the checkered floor is wonderful. And your pictures always so beautiful.

  VastaaPoista