Pages

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kiva keskiviikko / Nice Wednesday

Kaunis,aurinkoinen päivä. Hassu lapsi ja ihana ystävä seurana. Kävelyä,kirppareita,kahvittelua. Tai no,teetä ja mehua oikeastaan vaan eikä sitä kahvia ollenkaan. Neuvolakäynti,raskausviikkoja 37+3. Mahani on jättimäinen:)

Beautiful,sunny day. Funny P. and a lovely friend. Walking around,visiting couple of flea markets,having some tea and juice. Also a maternity clinic visit,I'm on 37+3 weeks now. My belly is gigantic:)  

8 kommenttia :

 1. Kuulostaa mukavalta keskiviikolta :) ja tuo sun masu on ihana, tulee ihan ikävä omaa vauvamasua :}

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hmm,onhan tämä masu ihana paitsi silloin kun pitäisi nostaa jotain tai laittaa vaikka kenkiä jalkaan:)

   Poista
 2. looks like a lovely day :-) Wow, not long to go!

  VastaaPoista
 3. Wow biiig belly but you looks very pretty

  VastaaPoista
 4. Hei nainen! Oon lukenut jo muutaman vuoden blogiasi, vaikka harvemmin kommentoin. Rakastan sun kuvia, erityisesti niiden tunnelmaa ja niitä huolettomia ihania arjen tunnelmapalasia ja herkkuja, joita tarjoilet blogisi lukijoille. Tunnut löytävän kauneutta kaikkialta, pienen pienistäkin asioista :) Mutta nyt on ihan pakko sanoa, että rakastan myös sun tyylitajua mitä pukeutumiseen tulee! Toi viiminen kuva! Tuo ihana mustavalkoinen tunika ja noi värikkäät rannekorut ja kynsilakka, ooh!

  Oma unelmani digijärkkäristä toteutuu ensi viikolla ja vaikka en mitään kuvauksesta tajuakaan (vielä ;)) niin toivon, että minäkin oppisin tallentamaan arjen kuvina näin kauniisti kuin sinä :) Tai nimenomaan, että löytäisi sitten sen oman kuvaustyylin joskus tulevaisuudessa. Sulla on ainakin ihan selkesti tunnistettava jälki.

  Huh, toivottavasti ei mennyt liiaksi ylistämiseksi. Tarkoitin vaan, että meitsi on ihan sun blogin fani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että,kiitos tuhannesti! Olen kyllä oikein otettu sanoistasi! ...mutta menen itse ihan sanattomaksi moisista kehuista,en osaa muuta kuin kiittää:)
   Onnea kuvaamiseen! Kyllä se oma tyyli sieltä jostain esiin varmasti kumpuaa,ajan kanssa.

   Poista