Pages

perjantai 31. elokuuta 2012

Elokuun viimeinen. On ollut muutama aika raskas päivä,vauva on ollut nuhainen ja nukkunut huonosti ja isosiskokin on ollut oikea tuittupää. Onneksi olen päässyt tuulettamaan päätäni aina iltaisin ja tehnyt pitkiä kävelylenkkejä vauvan ja koirien kanssa. Ja onneksi on ollut muitakin hyviä asioita,isoja ja pieniä. Isoin asia taitaa olla se,että isosisko aloittaa maanantaina päiväkodissa..jännää! Kävimme siellä tutustumassa tiistaina ja paikka on aivan ihana! Arki muuttuu siis taas,mutta toivottavasti ei ainakaan huonommaksi:) 
 
Last day of August. There's been few quite heavy days - baby has been sneezy and hasn't slept well and big sister has been quite hot-headed too. Luckily I've got to go for long walks in the evenings with the baby and the dogs - I really need those moments. And luckily there has been other good things too,big and small. I guess the biggest thing is that P. begins to go to kindergarten on Monday..so exciting! We visited the kindergarten on Tuesday and it's so lovely! So,our life changes again but hopefully not for worse:)

3 kommenttia :

 1. Congratulations for your lovely baby girl, and thank you so much for sharing

  VastaaPoista
 2. Kun nyt en muista olenko edes vielä onnitellut teitä upeasta pikkutytöstänne, niin onnittelenpa vielä kerran. Minä niin sulan näihin pikkuisesi kuviin (ainainen vauvakuume taitaa olla minulla).
  Toivottavasti päiväkotialoitus menee hyvin, mutta pidemmällä aikavälillä mahdolliset alkuhankaluudetkin tasoittuu. Harva paikka tarjoaa yhtä hyvin seuraa ja tekemistä kuin päiväkoti ja ainakin omilleni päiväkoti oli hyvin mieluisa paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja kyllä,kaikki on alkanut loistavasti päiväkodissa! Olen iloinen,sillä aluksi epäilytti kovasti..mutta tytön on hyvä olla siellä ja minullakin on paljon parempi olo. Mukavaa kuulla että teilläkin tykätään:)

   Poista