Pages

perjantai 7. syyskuuta 2012

Sateinen perjantai. Koko päivä sisällä,villasukat jalassa ja aivan liikaa suklaata. Kuvissa söpö uinuva vauva,yksinäinen sorsa,utelias Iines ja lisää eilisiä kirpparilöytöjä. Erityisen onnellinen olen vauvan haalarista (6 €) ja sinisestä hyllyköstä (1 €) sillä ne olivat ostoslistalla. Vaan nyt lisää teetä ja ehkä vähän keksejä,peli kun on jo menetetty. Mukavaa iltaa teille ihanat!

Rainy Friday. All day inside the house,woolen stockings on and eating way too much chocolate. Cute sleeping baby,lonely duck,curious Iines and more flea market finds from yesterday in these pictures. I'm especially happy about that baby's overall (6 €) and blue shelf (1 €) because they were on my shopping list. But now more tea and maybe some cookies too..oh my. Have a nice evening sweethearts!

20 kommenttia :

 1. Beautiful pictures, as usual ! thx u <3

  VastaaPoista
 2. No joskus onneksi menetetty peli on se paras :) Sitten tulee taas niitä päiviä kun voi syödä jotain muuta.
  On kyllä söpö vauva. Tuntuu, että jo paljon isompi kuin aiemmissa kuvissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo,niinhän se menee..vaan nyt on ollut aikamoisia herkuttelupäiviä ihan liian monta putkeen,apua. Ja kiitos! Kyllähän tuo neiti tuntuu kasvavan ihan silmissä:)

   Poista
 3. Onpa kivan näköinen leikkikeittiö! Meilläkin on hella hakusessa, ja tosiaan joku tuommoinen hyllykkö viereen olisi kätevä, koska nyt astiat ovat pahvilaatikossa vaatekaapin alahyllyllä eikä niitä sieltä tule käytettyä. Ihastelen aina sun kirpparionnea, toivotaan meille samanlaista kun ajateltiin tänään käydä vilkaisemassa kalusteita lastenhuoneeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,toivottovasti teillä oli onnea! Hyvät kirpparilöydöt tekevät aina niin onnelliseksi,siis varsinkin sellaiset mitä ihan oikeasti tarvitsee ja on etsinyt. Ei minullakaan lähes aina ole onnea,mutta nyt on ollut monta hyvää löytöä peräkkäin:)

   Poista
 4. Hi NIina, your baby it's pretty sweet!
  The socks are so funny!
  Have a lovely weekend.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Anna! You are really sweet yourself:)

   Poista
 5. Hyviä kirppislöytöjä kerrassaan! Mulla on hiukan kirppistely-kielto päällä, koska mitään ei oikeastaan tarvita. Sen sijaan kaivelen kaappeja ja täydennän pöytääni itsepalvelukirppiksellä. Mutta kieltämättä on aika hankalaa käydä viemässä myytävää ilman että kiertelee katsomassa muiden pöytiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään oikeasti saisi käydä kirppareilla mutta en vain malta pysyä poissa niiltä..:) ja suurin osa viime aikaisista löydöistä on kyllä tullut ihan tarpeeseen,onneksi:)

   Poista
 6. Great finds, those blue shelves look great with the little pots and play bits on. :)

  VastaaPoista
 7. Teillä tuntuu olevan joka päivä suloinen syksy! Ihana vauva, toimelias isosisko ja mikä lutuinen kissanpentu! Vauva näyttää kasvavan hurjasti: syntyi juurikin ja nyt jo pukeutuu haalariin, oh-hoh. En kyllä käsitä, millä ajalla ehdit pienten lasten kanssa ottaa valokuvia - ja ottaa ne ajatuksella, kuvasi ovat olleet taas niin hienoja. Todella ihailen tapaa, millä näet kauniita ja kuvauksellisia asioita ympärilläsi. Hyvää syksyä! Anna-Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua,kiitos kovasti! :) Ja voi,en todellakaan ehdi kuvaamaan - siis ainakaan niin paljon kuin haluaisin enkä ajatuksella..se harmittaa,tekisi mieli kuvata enemmän ja käydä täälläkin useammin mutta ei vain ehdi. Onneksi nyt edes joskus:)

   Poista
 8. congrats for the shopping :)
  i would love to be able to sleep like your baby girl ! looks so sound & peaceful

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! And oh,me too! When she sleeps,she can sleep anywhere..and in any kind of noise:)

   Poista
 9. Dear Niina,
  especially the first two pictures are so wonderful!
  All the best from Sophie (finedage on Instagram)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Sophie! And so nice that you came to say hi:) Thank you very much!

   Poista
 10. Ihana vauva, hän näyttää kasvavan aivan silmissä :)

  VastaaPoista