Pages

torstai 24. tammikuuta 2013

Onpahan ollut viikko. Viime perjantaina peruutin toisen auton perään meidän pihassamme niin että rytisi. Ketään ei onneksi sattunut mutta tuli kyllä sanottua paljon rumia sanoja. Murrrr. Lisäksi Pepillä oli elämänsä ensimmäinen korvatulehdus minkä takia käytiin ensiavussa asti. Nyt mies ja Elli ovat olleet molemmat flunssassa monta päivää ja minä tulen kohta mökkihöperöksi! Olen ihaillut aurinkoa ja kimaltavia puita vain ikkunoista,kerran olen käynyt postissa ja kaupassa,muuten ollut sisällä. Vaan onneksi on ollut tuo valo,pimeyttä ja harmaata en juuri nyt jaksaisi. On ihanaa huomata päivien pitenevän pikku hiljaa ja on ollut myös ihanaa kuvata sisällä,pitkästä aikaa. Kaksi viimeistä kuvaa on ystävän luota,oltiin siellä lauantaina kylässä ja tehtiin piknik keittiön pöydälle. Ensin piti tehdä lattialle mutta se ei oikein onnistunut kolmen koiran kanssa:) 

Oh what a week it has been. Last Friday I reversed on to other car's bumper on our yard. Luckily nobody got hurt but I did use lot's of ugly words. In addition,Peppi had her first otitis and she even had to go to the first-aid with E. Now E. and Elli are both sick,they've had a cold for many days. And I'm going to have some cabin fever soon! I've been admiring the sun and the glistening trees only through windows,been out just once when I went to the post office and supermarket,otherwise been just indoors. But luckily there has been this light,I couldn't take it with dark or grey weather right now. It has been lovely to notice how the days are slowly getting longer and it has been also lovely to take pictures indoors,after a long time. Two last pictures are from my friends home,we were there last Saturday and had a picnic on their kitchen table. At first we thought of having it on the floor but that didn't work out with three dogs:) 

17 kommenttia :

 1. Voi itku sen auton kanssa mut onneks tosiaan ei käyny mitään! korvatulehdukset on hanurista! Toivottavasti viikonloppuna pääsette ulkoilemaan koko viikon edestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,oli kyllä niiin huono tuuri. Nyt kun aikaa on jo kulunut,niin parempi fiilis,lapset terveinä ja mökkihöperyys poissa:)

   Poista
 2. Oh, Little Mole, a fairy tale of my childhood, I had one on my wall nex to bed when I was little..

  VastaaPoista
 3. Wow, it is so nice to see our the best fairytale figure sooo far from his home :) Have a lovely time! Jolana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mole is so great,I liked it already as a child and now Peppi loves it:)

   Poista
 4. Minäkin tunnen oloni vähän höperöksi, kun vuorokauden valoisat tunnit kuluvat sisätiloissa. Kun tullaan illalla kotiin, aurinko onkin jo laskemassa. Voi miten odotan viikonloppua, toivottavasti silloinkin vielä paistaa! Toivottavasti tekin pääsette jo taas pian ulkoilemaan ja flunssat helpottavat.

  Kauniin näköinen kirja/lehti sinulla avoinna tuossa pöydällä, heti aloin miettiä, mikä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,ollaan päästy ulos ja tervehdytty:) Ja kauhea kun vasta nyt vastaan näihin kommentteihin..mutta kirja on Surrur - tee oma Marimekkosi. Aivan ihana,yksi lemppareistani!

   Poista
 5. Oh I hope they feel better!
  I adore this light it's special(in the second photo)
  Have a nice weekend dear Niina!

  VastaaPoista
 6. Meil kans peltiä rutussa peruuttelun jäljiltä,KAKSI kertaa lähdetty liikkeelle pihasta irroittamatta lämmityspiuhaa (vain toisella kerralla minä..) joten nyt istutaan takalisto jäässä lopputalvi.Ekan kerran jälkeen lämmitys vielä lähti käyntiin kun vähän kikkaili.
  Lisäksi fiksuina tilattiin Saksasta hella ja nyt 3vko myöhemmin en edelleenkään saa firmaan yhteyttä puhelimitse,sähköpostilla,tekstiviesteillä..Ja tietenkin maksettiin jo enkä edes tiennyt että Paysonilla on joku Turva-palvelu valittavana joten sinne tais mennä puoltoista tonnia..Ja naapurin vieraiden autoa päin tosiaan peruuteltiin joten oman auton korjailun lisäksi menee vielä toisenkin auton korjailukulut.
  Vesirokko sentään helpotti mutta muuten kyllä kyrsii lähes kaikki.No nuo isoimmat harmit on onneks vaan taloudellisia,rahaahan se vaan on..Mut sanonpahan vaan että jollei olisremonttilainaa tilillä niin itkettäs aika paljon enemmän.Nyt vaan viivästyy remontit joiltain osin,muuten oltais aika lirissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin..huonoa tuuria siis muillakin:((( Voi höh. Toivottavasti hella-hässäkkä selviintyy,varmasti aivan kamala tilanne!
   Minäkin peruutin "onneksi" tutun autoon mutta silti..ei se muuta sitä,että korjaus on maksettava. Nyt ei vain ole kiire sen kanssa,onneksi. En tiedä mistä saataisiin siihen rahat.
   Parempia aikoja ja tuureja meille molemmille siis!

   Poista
 7. Found your lovely blog just a few days ago. I've enjoyed looking through your pictures and I love your stories and short synopses. Also, love your knitting and tea! You've inspired me to learn to knit! Michelle in Texas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh wow,so wonderful to hear that!! Thank you Michelle! :) And that I inspired you to knit,well that's really something because just few years ago I didn't even know how to knit:)

   Poista
 8. Found your lovely blog just a few days ago. I've enjoyed looking through your pictures and I love your stories and short synopses. Also, love your knitting and tea! You've inspired me to learn to knit! Michelle in Texas :)

  VastaaPoista
 9. ♥Lämmin kiitos niin suloista postia!!!ja murr korvatulehdus olisi jo riittänyt:( että autokin vielä! Toivon tsemppiä jaksaa yli tautien .Pian valoiset päivät kuljettavat kohti kevättä.Ihania kuvia olet taas ottanut.Hali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Kyllä kaikki onneksi meni ohi,nyt hyvä fiilis vaikka autot edelleen rytyssä mutta olkoot. Kevät tulee,se on totta ja niin ihanaa. Valo antaa voimia:)

   Poista