Pages

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Sunnuntaina käytiin loppiaistapahtumassa Hämeen Linnalla. Oli hevoskärryajelua,jousiammuntaa,koiravaljakkoajelua,linnaan tutustumista,esterata keppihevosille ja vaikka mitä muuta kivaa. Museokaupasta ostettiin vielä hieno pahvilinna ja sillä on leikitty koko ajan. Peppi palasi loman jälkeen innoissaan päiväkotiin mutta oma arki on alkanut aika tahmeasti,väsyttää ja laiskottaa vain. Vaan heti kun Elli herää,ryhdistäydyn. Siivoan,selvitän tiskikaaoksen,pesen pyykkiä ja sen sellaista. Jos ei muuta,niin ainakin heitän kuusen vihdoin pihalle:) 

On Sunday we went to a Epiphany-happening in Häme castle. There were horsecarriage-rides,archery,dog sled-rides,exploring the castle,obstacle track for hobby horses and a lot more fun. We also bought a fancy cardboard-castle from the museum shop and it's been in the middle of the plays ever since. Peppi was excited to go back to her kindergatren after the Christmas break but I've been all lazy and tired. But as soon as Elli wakes up,I'm going to get a grip of myself. Clean,clear the dish-chaos from kitchen,do the laundry and so on. At least I'm going to throw the Christams tree out:)

11 kommenttia :

 1. Kivan kuuloinen tapahtuma ja mainio kuva "hoviväestä"
  Kuusen olen minä jo vienyt ja loppuvuosi sitten keräilläänkin neulasia sukista:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi mukava tapahtuma,yksinkertaisia mutta toimivia juttuja lapsille ja juuri sopivasti. Päivällä lähti kuusi ja toivottavasti myös kaikki neulaset..:)

   Poista
 2. I think the little Elli increasingly looks more like her sister P.don't you think?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Everybody says the same:) But yes,sometimes Elli looks so much like Peppi that its almost scary:)

   Poista
 3. Todella hyvä, ihana kuvasarja. Namnam-värejä!

  Tykkään paljon näistä sun ruokapöytäkuvistasi. Kaikkia ihania herkkuruokia teillä aina! Nytkin tuo leipä! Vaalea leipä on joskus paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,kiitos kovasti Ilona! Kiva kuulla:) Välillä mietin että kuka näitä mun iänikuisia ruoka/aamupala/tee-kuviani jaksaa katsella mutta silti niitä on pakko aina ottaa ja laittaa tänne..:)
   Nyt on ollut jo pidempään vaalealeipäkausi..pitäisi kyllä vaihtaa tummempaan..mutta kun tuo Lidlin kauraleipä on ihan liian hyvää! :)

   Poista
  2. Minä jaksan! Tykkään tietyistä toistuvista teemoista. Kuten aiemminkin sanoin, myös Ellin kuva osana jokaista merkintää toimii.

   Poista
 4. Ihana kuva Ellistä rusettimyssyineen! Vai liekö se huivi...

  VastaaPoista
 5. Ihanaa löysin tänne HämeenSanomien kautta!! Vaikka oon tämmönen nuori silti kiinnostaa mitä joku aikuinen kirjoittaa blogiinsa ja vielä kun on kuvia ja sisustus juttuja niin tykkään :)

  VastaaPoista