Pages

torstai 19. syyskuuta 2013

Näiden kuvien valo ja auringonlasku ovat maanantailta - sen jälkeen onkin sitten vain satanut ja satanut. Aika ankeaa ja harmaata ja syksyistä ja niin pimeää. Tänään sateen tauotessa lähdettiin ulos ja se teki kyllä hyvää..ja kumma miten sen aina unohtaa että ulkona ei ole niin ankeaa eikä pimeää kuin miltä se sisällä tuntuu ja näyttää. Sen sijaan oli raikasta ja yllättävän lämmintä ja ihana syksyinen tuuli kiepputti lehtiä ilmassa. Kerättiin,heitettiin ja syötiin omenoita (etenkin Elli),käytiin kävelyllä,Peppi keräsi viimeisiä kukkasia maljakkoon ja Nellin haudalle ja minä hengitin syvään. Kotona hyökkäsin Pepin huoneen kimppuun ja riehuin siellä sänkyjen ja kaappien ja lelujen ja muun roinan kanssa koko loppupäivän. Vaan nyt se on sitten Pepin ja Ellin yhteinen huone ja siisti kuin mikä (ainakin tämän illan :)) Saa nähdä miten nukkuvat/heräävät kun toinen on aamuvirkku ja toinen taas ei..
Nyt pakkailemaan kortteja - kiitos tilauksista ihanat! Kortteja on silti edelleen paljon joten otan mielihyvin tilauksia vastaan:) 

(edit: kaikki sisäkuvat ystäni luota,ei ole siis Pepin huone näissä  kuvissa:))

The light and the sunset of these pictures are from Monday - after that it has just been raining and raining. Pretty gloomy and grey and autumnal and so dark. We went outside today when the rain stopped and it felt good..and funny how you always forget that it isn't so gloomy and dark outside as it seems and looks inside. Instead it was fresh and surprisingly warm and lovely autumn wind swirled leaves in the air. We picked,threw and ate apples (especially Elli),went for a walk,Peppi picked some last flowers for a vase and for Nelli's grave and I took a deep breath. At home I attacked on Peppi's room and raged there with beds and cupboards and toys and other stuff for the rest of the day. But now it's Peppi's and Elli's room and clean as what (at least for this evening :)). We'll see how they sleep/wake up there as the other one is early bird and the other one is not..
Now I'm going to pack some cards - thank you for your orders lovelies! I still have lot's of cards left so I'll be glad to take more orders:)  

(edit: all the inside-pictures are from my friend's home,so no Peppi's room in these pics:))

10 kommenttia :

 1. So charming children's room for little princesses ... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes,I like how my friend has decorated her girls room..lot's of cuteness:)

   Poista
 2. Nice room and a lot of beautiful toys ☁

  VastaaPoista
 3. I love Peppi´s room!!! everything for the play and dream....(i´m taking ideas for my baby ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,this is not Peppi's room! It's her friends..I should've mentioned it,sorry. But still,I love that room too! :)

   Poista
 4. Onpa tosiaan viihtyisä huone tytöillä. Kivan boheemia.
  Mistä olet ostanut tuon hevosenpää lampun?
  Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ja siis kuvissa on ystäväni tytön huone,ei meidän tyttöjen:) Olisi varmaan pitänyt mainita se.. Heppalamppu oli muistaakseni Kodin Ykkösestä,ihastuin siihen itsekin ja kyselin heti mistä oli ostettu:)

   Poista
 5. Thank you - it's from my friends home. Curtains were brought from a local yarn shop.

  VastaaPoista