Pages

tiistai 14. tammikuuta 2014

Aurinkoa! Valoa! Lunta! Pakkasta! Mutta etenkin VALOA! Ihanaa. Kamera on kädessä melkein koko ajan,koti on ainakin vähän siistimpi ja mieli pirteämpi (vaikka unet ovatkin vähäisiä,kiitos Ellin joka ei nuku varmaan ikinä koskaan hyvin). Ensimmäisen kuvan vesipisarat perjantailta,sen jälkeen tuli lunta ja vielä pakkasta päälle. Ollaan touhuiltu kaikkea kivaa - sunnuntai oli vapaa mutta käytiin silti Leivintuvalla herkuttelemassa:),maanantaina käytiin kylässä ja tänään saatiin vuorostaan meille ystäviä kylään. Oli kivoja leikkejä,söpöjä tyttöjä,hassuja vauvoja ja paljon teetä.
Ihanaa ja valoisaa viikon jatkoa kaikille!

Sun! Light! Snow! Cold! But most of all LIGHT! How lovely. Camera is on my hand almost all the time,home is at least a bit cleaner and mood better (although I'm not sleeping enough,thanks to Elli who probably won't sleep never ever well). Raindrops on the first picture are from Friday,after that we had some snow and frost too. We've been doing all kins of nice things - I had a free Sunday but we went for pancakes to Café Leivintupa anyway:),on Monday we saw firends and today we got some friends over. There were nice plays,cute girls,funny babies and lot's of tea.
I wish you have a lovely and bright week!

18 kommenttia :

 1. Valo todellakin piristää, erityisesti jos yöllä ei ole saanut tarpeeksi unta... Meillä eivät lapset enää valvota, mutta hyvässä muistissa on kyllä esikoinen ja ensimmäinen vuotensa. Hän oli varmaan lähes puolitoista vuotta vanha ennen kuin alkoi nukkumaan kunnolla yöllä.. olin niin väsynyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,tiedän niin tuon tunteen! Ja tavallaan lohduttava ajatus,että joku muukin tietää millaista on kun lapsi ei nuku - vaan eihän sitä tietenkään kenellekään toivo. Elli on kohta 1,5 vuotta..helpottaiskohan sitten?

   Poista
 2. Valo piristää. Kyllä siitä nyt nauttii pitkän pimeän jälkeen. Kuvasi ovat ihania. Jokaista voisi pysähtyä pitkäksi aikaa katselemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä - valo on ihana ja ihmeellinen!

   Poista
 3. Nämä kuvat on aina yhtä kauniita,hämmentävän runollisia ♥

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Yes! Well,not THAT new but quite new anyway..:) Wish I had time to knit more!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Thank you Kay! Oh,and you asked me about our holiday-plans..well..we'd love to come to Amsterdam in May but not sure yet if its going to happen..hope so! :)

   Poista
 6. Always enjoy your carefully chosen colours in every post!!!

  VastaaPoista
 7. look at these drops on the tree! beautiful!
  your fotos always have this warmth :)
  wish you are having a lovely week so far!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much! Wish you had had a great week so far too!

   Poista
 8. loving the different perspectives in these photographs!

  VastaaPoista
 9. Mielettömän kaunis tuo ensimmäinen kuva! :)

  VastaaPoista