Pages

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Suosittelen / I recommend

Ihana Maijja pyysi minua suosittelemaan viittä asiaa,nämä tulivat ensimmäisenä mieleeni..

- mene metsään. Kevät on kohta parhaimmillaan,metsät täynnä vuokkoja ja linnunlaulua ja puissa pian hento vihreä. Mene siis metsään ja nauti - tämä aika on yksi vuoden parhaimmista ja kauniimmista ja aina aivan liian pian ohi.
- hymyile. Vaikka ei olisi paras päivä tai hetki,hymyile silti. Hymyile rakkaillesi,hymyile ohikulkijoille,hymyile kassajonossa. Se tarttuu kummasti. Testattu on:)
- uskalla. Uskalla sanoa kyllä tai uskalla sanoa ei,tilanteesta riippuen. Uskalla kokeilla jotain uutta,uskalla tehdä jotain mitä et koskaan uskonut tekeväsi. Aloita jostain pienestä - vaikka siitä hymystä kassajonossa. Itse ajattelin uskaltautua tanssimaan torilla satojen ihmisten edessä myöhemmin tässä kuussa..:))
- poimi kukkasia. Omalta pihalta,metsästä,tien pientareelta. Luonnonkukat ovat lemppareitani - ihania ja ilmaisia ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvia.
- käy kylässä. Ilostuta ystävää,muista mummoa. Ei siihen tarvitse mitään syytä,kyläillä voi koska vaan,ihan vain näkemisen ilosta. (tai vaikka siksi että tekee mieli leipoa jotain hyvää mutta ei kehtaa syödä yksin kaikkea;))

..lisäksi suosittelen Forsmanin Tuhat ja yksi yötä-teetä,Ingmannin Creamy Rocky Road-jäätelöä,Depend-kynsilakkoja ja hulmuhelmaisia kukkamekkoja. Ja jos eksyt Hämeenlinnaan,käy Hämeentien kirppiksellä (viimeisin löytöni sieltä on nuo kuvien mustaruskeat pinnatuolit,10 euroa kappale!) ja Pyöräverstaalla kahvilla!

Liivia,Saija,Ullamaj ja Hanna-Riikka,olisi kiva kuulla teidän suosituksia!


Lovely Maijja asked me to recommend five things,these came into my mind first..

- go to the forest. Spring is on its best soon,forests are full of anemones and singing birds and trees are starting to get green. So go to the forest and enjoy - this part of the year is one of the best and the most prettiest and always ends too soon.
- smile. Even though it isn't your best day or the best moment,smile anyway. Smile to your loved ones,smile to people passing by,smile in a queue. It's contagious. I've tested:)
- dare. Dare to say yes or dare to say no,depending on the situation. Dare to try something new,dare to do something you thought you'd never do. Start with something small - like that smile on the queue. I'm going to dare to dance at the market square in front of hundreds of people later this month..:))
- pick flowers. From your own yard,from the woods,from the side of the road. Wild flowers are my favourites - lovely and free and changing by the season.
- visit. Make your friend happy,remember your grandma. You don't need a reason for it - you can visit whenever you want,just for the joy of seeing someone you love. (or because you feel like baking something good but you can't eat it all by yourself;))

 What would you recommend? :)

8 kommenttia :

 1. Kiitos haasteesta. Ehkä lähdenkin mukaan suosittelemaan.
  Mahtava tuolilöytö.

  VastaaPoista
 2. Metsään meno on ihanaa, just tähän aikaan vuodesta, siellä kaikki on niin puhdasta ja vihreää. Onko teillä jo noin paljon kukkasia? Uskomatonta. Oi kevät!
  Ihanat kevätkuvatkin.

  VastaaPoista
 3. Ihania vinkkejä! Hämeentien kirppis on sellainen vanhanajan kirppari. Minäkin kävin siellä eilen. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Niina, i haven't put any comment for a while, but still, you are my very favourite blog writer and photographer! Thank you so much for putting colours and lights into my own life!
  Lili (chanwallerand)

  VastaaPoista
 5. Kiitos olipa hyvänmielen suosituksia sinulla!
  Laitoin sinulle mailia♥
  hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Mainioita suosituksia! Juuri olin metsäretkellä ja se on kyllä aina ihan parasta. Mieli rauhoittuu ja onnellisuus valtaa. Ja mummoa on mentävä tapaamaan, se on ollut suunnitelmissa jo liian pitkään. :) Nuo tuolit ovat ihan mahtava löytö! Ovatko kaikki vielä ihan ehjiä? Ostin itse aikanaan kirpparilta samanmoiset ja harmitti että vasta kotona huomasin, että suurin osa on rikki. Edelleen mietin, että miten ne korjaisin. Ne on meillä kirjojen säilytystuoleina nyt.

  VastaaPoista
 7. Niin kauniita, lämpöisiä suosituksia <3

  VastaaPoista