Pages

perjantai 24. lokakuuta 2014

Taas perjantai / Friday again

Miten voi viikko mennä taas näin nopeasti? Ja miten voi olla mahdollista että suunnittelin postaavani tänne jo maanantaina mutta vasta nyt ehdin? Voi voi. Mutta on ollut mukava viikko. Peppi oli ystävän kanssa Ikaalisten kylpylässä alkuviikon ja se oli ihanaa kaikille. Peppi tykkäsi ihan hirveästi ja meilläkin oli kotona oikein mukavaa kolmistaan. Testasin vihdoin uutta uuniamme ja leivoin kuin leivoinkin sen omenapiirakan oman pihan (viimeisistä) ompuista. Oi että tuli hyvää! Yhdessä omppupiirakka-kuvassa näkyy pieni vilaus uudesta keittiöstäkin - tuon enempää siitä ei sitten voikaan näyttää,niin kesken on vielä kaikki. Mutta kai se siitä,pikku hiljaa. Kävin myös tyhjentämässä kirpparipöytäni,siivosin nurkkia,tein ensimmäiset naulanreiät uusiin seiniin (tuntui kyllä jotenkin kamalalta),ostin monta ale-jäätelöä Lidlistä,tilasin pitkästä aikaa uusia kortteja ja innostuin uusista Silta-jaksoista Netflixissä - en yhtään tiennyt että siitä on tehty toinenkin tuotantokausi! Katsottiin se ensimmäinen aikoja sitten ja se oli niin hyvä - ja niin on tämä toinenkin,tekisi mieli katsoa kaikki jaksot heti putkeen! Kuvissa on myös Elli,joka menee juomaan teeni heti kun silmä välttää ja pihalta löytynyt viimeinen vadelma. Elli söi sen ja sanoi että oli hyvää ja kylmää:)
Mukavaa viikonloppua teille ihanat!

P.S Tuo ihana Peppi-astiasto löytyi viime perjantaina Keisarin Makasiinin kirpparilta vitosella. En voinut vastustaa. Ja se uhoamani kirpparikielto kesti säälittävän viikon - tänään ystävä pyysi mukaan juurikin tuonne Makasiinille ja minähän menin:)

*** 
How can yet another week pass by so quickly? And how is it possible that I planned to post here already on Monday but I'm doing it now? Oh my. But,it's been a nice week. Peppi was in a spa with a friend in the beginnig of the week and it was lovely for all. Peppi liked it so much and we had really nice time at home,just the three of us. I finally tested our new oven and baked that apple pie I was dreaming of - from our own (last) apples. It was so delicious! You can see a glimpse of our nw kitchen in one of those apple pie-pictures - and that's all I can show you from there,it's so unfinished still. But I guess it'll be good,little by little. I also emptied my flea market table,organized a bit,made the first nail holes into our new walls (it felt bit terrible),bought many sale-ice creams from Lidl,ordered some new cards and got excited about new The Bridge-episodes on Netflix - I had no idea they made another season! We watched the first season ages ago and it was so good - and so is this second too,I just want to watch all the episodes in a row! There's also a picture of Elli drinking my tea as soon as I look elsewhere and the last raspberry we found from our yard. Elli ate it and said it was good and cold:)
Have a nice weekend you lovelies!

P.S I found that lovely Pippi Longstocking-set of dishes last Friday from flea market and it cost only five euros. I couldn't resist. And that flea market-ban I blustered to have,oh well,it lasted a pitiful week - today a friend asked me to go to a flea market with her and I went:)

8 kommenttia :

 1. Beautiful pictures and great moments!

  VastaaPoista
 2. I like Eli's reaction after her eating the last raspberry! :-)
  Have a nice weekend too, I need some rest, I am tired.
  Éva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! Hope you had some rest..it's not nice to be tired,I would like to have more rest too..

   Poista
 3. Ihastuttavia elämänmakuisia kuvia! Kaunista!
  Nauti joulun hiipivästä tunteesta ja korillinen lämpöä vielä täältä etelän oliivipuun alta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja oi,pääsiskin oliivipuun alle..:)

   Poista
 4. That apple pie looks great...I was just thinking today in cooking one too...must find a bit time to make it with love ;)
  Enjoy the week

  VastaaPoista