Pages

lauantai 17. tammikuuta 2015

~ ~ ~

Kaikkea samaa kuin viimeksikin. Päivät kuluvat eikä minulla ole oikein otetta mihinkään. On vain paljon haaveilua ja haahuilua. Olen kyllä ihaillut lumista maisemaaa,juhlinut ystävää teen ja herkkujen merkeissä,kävellyt loskassa ja sohjossa ja yrittänyt nähdä siinä jo kevättä. Ja huomenna on taas uusi päivä ja se on parempi.

P.S Peppi oli eilen luistelemassa eskarissa ja kaatui jäällä - oikea käsi murtui kahdesta kohdasta ja on nyt kipsissä kuukauden :(( Voi pientä murua! Vaan Peppi on ollut kyllä niin reipas että ihan ihmetyttää. Itse varmaan vain rutisisin ja valittaisin koko ajan mutta Peppi vain on ja touhuilee. Vaatteet ainoastaan tuottavat ongelmia - minkään villatakin tai takin hihat eivät meinaa mahtua kipsin päälle :(

***

All the same things as last time. Days go by and I can't get a grip of anything. There's just lots of dreaming and wandering. But I've been admiring the snowy view,celebrated a friend with tea and treats,walked in slush and sleet and tried to see some spring in it. And tomorrow is a new day and it's better.

P.S Peppi was skating in her pre-school yesterday and she fell on the ice - her right arm broke in two different places and is in a plaster cast now for a month :(( Oh my little sweetie! But Peppi has been so brave that I'm astonished. I would just complain and whine but Peppi is just her normal self. Only problem is clothes - her cardigans and jackets can't fit on the plaster cast :(

13 kommenttia :

 1. Oh! Poor kid! A big hug to Peppi! I wonder how to manage to keep her broken arm warm!

  VastaaPoista
 2. Oi mistä tuollaista ihanaa lahjapaperia?

  VastaaPoista
 3. I have said a prayer for poor darling's arm to heal quickly.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat kuitenkin! Hei ja Peppi tarvitsee viitan. Se on kätevin kipsin kanssa.

  VastaaPoista
 5. Voi pientä ressua, onpas ollut huono tuuri! Toipumisia täältä lähettelen!
  Kylläpäs on taas kauniit kuvat! Tuo nojatuoli on ihana, onko se teillä kotona?

  VastaaPoista
 6. Paranemista pikkuiselle ja toivottavasti talvi muuten kulkisi teillä mukavasti.Ihania kuvahetkiä sinulla täällä taas kerran.Kiitos niistä.

  VastaaPoista
 7. Poor Peppi, I hope she'll get better soon!

  VastaaPoista
 8. Poor little Peppi!!! ! I'm really sorry. A big hug for her!!!

  VastaaPoista
 9. Haahuilu on välillä just se oikea juttu, vaikka se ehkä tuntuukin....no, haahuilulta ;)
  Onpa teillä lumista, ihana tunnelma kuvissa! Tsemppiä Pepille <3

  VastaaPoista
 10. Tämä blogi on kyllä vaarallisin kaikista blogeista, tulee aina tarve sekä ulkoiluttaa kameraa, että kattaa pöytään jotain herkullista, no yleensä mitään katettavaa ei ole. Hitsi, pullatkin jo syötettiin vieraille.
  Onneksi tuollaisten pikkukirppujen luut luutuvat nopeasti ja sitten voi taas kirmata entiseen malliin.

  VastaaPoista
 11. Oh, poor little girl. Good that it doesn t spoil her mood. It is lovely to read about your life and see your wonderful photographs. Thank you for sharing.

  VastaaPoista
 12. I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.

  VastaaPoista