Pages

perjantai 29. toukokuuta 2015


On ollut taas kaikenlaista - ainakin ihanat kukkivat luumupuut ja omenapuut ja tuomi!,miehen synttärit ja herkkukakku minkä tein,mukava vapaa viikonloppu ja tanssimista salsan tahtiin,pari lämmintä päivää ja sandaalityttöjä,aivan liian suloisia kissanpentuja siskoni luona ja Elli joka poimi kaikki tulppaanit pihastamme (oi voi),ystäviä ja pitkiä kävelyitä ja tänään Pepin viimeinen eskaripäivä..en kestä! Syksyllä sitten kouluun..aika hullua. Mutta onneksi on ihana,pitkä kesä vielä sitä ennen! (jos se kesä siis vaan vihdoin alkaisi)

*** 

There's been this and that - lovely blossoming plum trees and apple trees and bird cherry!,E's birthday and a yummy cake which I made,nice free weekend and some salsa dancing,few warm days and sandal-girls,way too cute kittens at my sisters place and Elli who picked all the tulips from our yard (oh dear),friends and long walks and Peppi's last day at preschool today...I can't believe it! So the school starts in the autumn then..pretty crazy. But luckily there's this lovely,long summer before it! (if only that summer could finally start)

2 kommenttia :

  1. Minun nuoremmalla kummitytöllä myös loppui eskari, syksyllä sitten alkaa koulu. Tuntuu aivan käsittämättömältä, kun vastahan tyttö oli vauva... :) Ei sen puoleen, vanhempi kummityttöni pääsee nyt kesällä ripille! Siis APUA! Siitä on siis lähes 15 vuotta kun likka syntyi - eli olen 15 vuotta vanhempi aivan yhtäkkiä! :D

    Nämä kuvasi ovat aivan ihania, kesäisiä ja elämänmakuisia ♥

    VastaaPoista