Pages

perjantai 2. lokakuuta 2015

Viime aikoina..

- olin Ellin kanssa yhden illan ja yön yksin kotona kun mies ja Peppi olivat saaressa keskellä Vanajaa. Ostin kukkasia,siivosin (?!) ja touhusin Ellin kanssa. Illalla söin purkillisen Ben&Jerrysiä,meinasin oksentaa,poltin kynttilöitä ja ihmettelin hiljaisuutta. Oli outoa. 
- kävin myös Siman ilmaiskeikalla Tampereella. Sima on paras ja keski-ikä keikalla oli n. 17,5. Tunsin itseni niiiin vanhaksi - mutta tanssin kyllä silti ihan täysiä. Oli mahtavaa.
- hajotin kaksi mukia,iso seinäpeilimme särkyi ja juuri äsken teepannuni tippui lattialle ja meni rikki. Laskin että se oli viides (!!) tänä vuonna. Kolme pressopannua,yksi lasinen teepannu ja nyt tuo ihana ruskea. Voiko kenelläkään olla näin huono tuuri? 
- unohdin vuosipäivämme. Muistin sen vasta kolmen päivän päästä. Tähänkö sitä on siis tultu..ei enää lahjoja tai ulkonasyömisiä. Tai yhtään mitään kun kumpikaan ei muista edes että jotain pitäisi juhlia :)
- kävin pitkästä aikaa kirpparilla. Löytyi alakuvan tyynyt ja Marimekon muki ja tytöille keijut. Seuraavaksi pitää kai mennä etsimään uutta teepannua.
- olen syönyt liikaa mysliä ja jogurttia. Ja jäätelöä. Ja suklaata. Ja huomenna on kansallinen korvapuustipäivä ja olen töissä korvapuustien ympäröimänä. Kyllähän sen tietää miten siinä käy. 
- ollaan käyty mukavilla kävelyillä Ellin kanssa,on ollut niin ihania ilmoja. Syksyisin on jotenkin aina sellainen kävely-olo.
- on myös lukemis-olo,kutomis-olo,vilttiinkäpertymis-olo,keitto-olo,kynttilä-olo ja mitä näitä nyt on. 

Nyt ulkona pauhaa oikein kunnon myrsky,hui että. Selvästi kynttilöitä,teetä ja käpertymistä tiedossa :) Mukavaa viikonloppua kaikille!


P. S Lokakuu? Nyt jo? 


***

Lately...

- I was alone with Elli for one evening and night as Peppi and E. were in an island in the middle of a lake. I bought flowers,cleaned (?!) and played with Elli. In the evening I ate a jar of Ben&Jerrys,almost vomited,burned candles ja wondered about the silence. It was weird. 
- I also went to see Sima as it was performing free in Tampere. Sima is best and I felt soooo old as everyone was like 18 - but I danced like a crazy anyway. It was great. 
- I broke two mugs,our big wall mirror broke down and just while ago my tea pan dropped to the floor and broke. I counted that it was the fifth (!!) this year. Three French presses,one glass tea pan and now this lovely brown. Can anyone have this much bad luck?
- I forgot our anniversary. I remembered it three days afterwards. So this is it now..no more presents or going out. Or nothing,as either of us didn't really remember that we were supposed to celebrate something :) 
- I went to a flea market and found fairies for girls and those pillows and a Marimekko mug that are in the lowest picture. I guess I have to go searching for a new tea pan next.
- I've eaten too much muesli and yoghurt. And ice-cream. And chocolate. And it's national Cinnamon Bun-day tomorrow and I'm at work surrounded with cinnamon buns. You know how that's going to end. 
- we've been on a nice walks with Elli,the weather has been so great. Somehow I always feel like walking in autumn. 
- I also feel like reading,knitting,snuggling under a blanket,eating soup,burning candles and you name it. 

Now there's a real storm rumbling outside,yikes. Clearly there will be candles,tea and snuggling next :)
Have a nice weekend!


P.S October? Already?

6 kommenttia :

 1. Niina: lovely things are made to be used. Never mind if they get broken. It's better than live a long useless life on a shelf!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep,I know! But it just frustrates me - and comes quite expensive too to buy a new tea pan every other month or so..:)

   Poista
 2. I must say I loved your brown tea pan.. and I am sorry for you about all these losses.

  VastaaPoista
 3. I didn't know about National Cinnamon Bun Day...I'm equal parts glad and sorry. :)

  VastaaPoista
 4. Sirpaleet tuo onnea!
  Me unohdetaan myös aina kaikki vuosipäivät...mutta voihan sitä juhlistaa vääränäkin päivänä.
  Tytöt ovat niin kasvaneet! Mukavaa lokakuuta teille!

  VastaaPoista
 5. Kyllä sirpaleet tuovat paljon onnea!Teillä on sitä kyllä jo nytkin :D huomaan kuvistasi mutta roppakaupalla siis tulossa lisää.Ihania kuvia ihana sinä.Kiitos korttipostistasi.Niiden kuvat ovat upeita.
  Lempeää lokakuuta sinulle.

  VastaaPoista