Pages

perjantai 22. tammikuuta 2016

377 vuotta / 377 years

Hämeenlinna täytti 377 vuotta ja pääsimme ilmaiseksi muutamiin museoihin. Kiertelimme Palanderin talon ja Sibeliuksen syntymäkodin omaan tahtiin,ihmettelimme ja ihastelimme. Tytöt halusivat myös Hämeen Linnaan joten käytiin sielläkin pitkästä aikaa seikkailemassa. Ja mitäs muuta. No,pakkasta edelleen ja niin kaunista etten osaa edes kuvata sitä. Linnuille heitettyjä leipiä syövä ja lumessa möyrivä Panda,erityisen paljon teetä ja iltaisin rooibosta ja Iines,joka suuttui minulle kun vein sen hetkeksi ulos. Siinä se kökötti oven edessä koko sen ajan kun oltiin Ellin kanssa ulkona. Se ei tosiaan tykkää lumesta eikä kylmästä :)

***

Our hometown Hämeenlinna turned 377 years this week and there was a free entrance to some museums because of that. We went to two of them,wondered and admired all the beautiful,old things. Girls also wanted to go to the Häme castle so we adventured there too. And what else. Well,still really freezing weather and so beautiful that I can't even photograph it. Funny Panda who is eating all the bread we throw to the birds and plays in the snow,tea all the time and rooibos in the evenings and Iines,who got mad at me when I took her out. There she sat in front of the door,all that time we were out with Elli. She really doesn't like snow or cold :) 

6 kommenttia :

 1. Ihana kuvasarja taas! Tuo lautaskuva iskee, mun tarttee varmaan "lainata" ideaa ja kuvata omat eriparilempilautaset... Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja juu,lainaaja olen minäkin - näin jossain (muistaakseni fine little day:n blogissa?) tuollaisen sinivalkoisten lautasten kokoelman ja nyt tuli se mieleen kun tyhjensin pesukonetta..:) Mukavaa viikonloppua myös!

   Poista
 2. how happy! i'm jealous of all this snow!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,there really is something magical in snow! :) But I'm glad that the freezing temperatures are over and it's bit warmer now..- 26 °c was bit too much :/

   Poista
 3. Niin ihanat sävyt taas kuvissasi, varsinkin nuo siniset ihastuttaa. Kaunis lautaskokoelma myös. Mulla on yksi pieni tuollainen Arabian Heini-lautanen, joita näkyy tokassa kuvassa ja se on ihan mun lemppari. Niitä olisi ihana löytää lisää. Panda ja Iines näyttävät molemmmat mahtavan vihaisilta kuvissa. :D Oli ihana katsella lumikuvia, kun olen maannut viikon kipeänä kotona. Raikasta ilmaa odotellessa! :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! Nuo Heinit ovatkin ihania,olen taas juuri niitä löytänyt jostain syystä eniten kirppareilta..tosin säröisiähän nuokin ovat mutta mua ei haittaa. Toivottavasti löydät niitä lisää!
   Ja hahaa,joo..Iineksen katse on kyllä aika murhaava! Ei se yleensäkään kovin iloiselta näytä mutta tuossa se on oikeasti ihan vihainen kun vein sen ulos :) Ja Panda haluaisi saada leivänpalan mikä minulla on toisessa kädessäni,sen mielestä oli ihan parasta juosta leivänpalojen perään ja kaivaa niitä lumesta ja kuljettaa jonnekin...:)
   Mukavaa viikonloppua ja paranemisia sinulle! Toivottavasti pääset pian ulos!

   Poista