Pages

lauantai 23. huhtikuuta 2016

* * * * * *

Päivät kuluvat taas liian nopeasti,kevät tuntuu kohisevan ohi. Skillat ja krookukset kurkottelevat pihalla,naapureiden narsissit hohtavat kuin pienet auringot. Pensaissa on ihanat pienet lehdet,tuometkin jo aivan pian vihreänä. Lintujen karkelot - mustarastaat,punarinnat ja västäräkit (ja monena päivänä pihallamme myös punatulkut). Sunnuntaina ajeltiin pitkin pikkuteitä ja nähtiin kymmenittäin joutsenia pellolla ja tiellä. En ole koskaan nähnyt niin paljon joutsenia yhdessä paikassa..! On ollut myös syntymäpäiviä,paljon jäätelöä,monta iltakävelyä,raekuuroja,ystäviä ja ensimmäiset valkovuokot. Niin,samaa kuin aina mutta silti jotain erilaista.

***

Days are going too fast,spring seems to just rush by. Scillas and crocuses are reaching out on our yard,daffodils are shining like little suns on our neighbors yard. There are lovely little leaves on bushes,soon the bird cherries are green too. The frolic of the birds - blackbirds,robins and wagtails (and bullfinches on our yard too). On Sunday we drove around on little country roads and saw dozens of swans on a field and on the road. I've never seen so many swans in one place! There's also been couple birthday-parties,lot's of ice-cream,many evening walks,hailstones,friends and the first wood anemones. Yes,same as always but still something different every time.

5 kommenttia :

 1. I love your photos....you capture little moments full with love!
  Have a beautiful week! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That is so lovely to hear,thank you Timi! Happy week to you too :)

   Poista
 2. Ihania tunnelmia ja suloisia kuvia!Kiitos lämmittäneestä postistasi ♥Kevät on ollut sukkela pian nautitaan jo kesäisistä paljasvarvas päivistä kuten aina.Ihanaa pian alkavaa toukokuuta sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Ja niinpä,aina tämä kevät menee ihan hujauksessa,toukokuu on jo ihan pian ja sitten kesä!

   Poista
 3. Charming photos! Love your mugs :)

  VastaaPoista