Pages

perjantai 27. toukokuuta 2016

Kakkua ja kukkia / Cake and flowers

Omenankukat ovat enää muisto vain, voi miten nopeasti ne kuihtuivat. Muutama sinnittelee vielä maljakossa. 

Ja hellekin muuttui tahmeiksi sadepäiviksi, nyt on viileää ja villatakki ja villasukat taas päällä. Mutta talvivaatteet ja - kengät ja pipot ja muut nostin vihdoin yläkaappeihin - päätin että niitä ei enää tarvita.

Ellillä on aina Lempi-koira mukana. Se on ostettiin omilla rahoilla ja sai heti nimen Lempi ja on paras. 

Leivottiin kakku miehen synttäreille ja tällä kertaa muistin kaikki ainekset mutta irtopohjavuoka ei ollut kunnolla kiinni ja taikinasta valui osa uuniin. Taas niin minun tyylistäni - aina jotain menee pieleen..:) No, sain lopputaikinan pelastettua ja tehtiinkin sitten vaan ihan pieni kakku. Mutta hyvää oli, onneksi!

Vihdoinkin Ellin hiukset ovat tarpeeksi pitkät että ne saa kiinni ja Elli on niin onnellinen siitä ja haluaa saparot joka päivä ja minä en kestä miten söpö Elli on! 

Nyt on näköjään croissant-kausi. 

Tiistaina mini-piknik puistossa,mukana marjoja,smoothieta ja yllättäen croissantia. Peppi teki siltoja ja yritti opetella kärrynpyörää, Elli juoksenteli ympäriinsä saparot keikkuen ja sitten oli myös juoksukilpailuita joissa Peppi antoi Ellin voittaa ja Elli juoksi joka kerta täysillä syliini ja kaaduttiin ja se oli aika ihanaa. 

Sunnuntaina pitkästä aikaa asuntoauto-ajelulla,oli mukavaa. Päädyttiin Ikeaan syömään ja Vehoniemeen kävelylle ja jäätelölle. 

Oi lemmikit!

Tänään lisää sadetta, harmaa taivas ja väsynyt aamu. Mutta kohta uhmataan sadetta ja lähdetään kävelylle, ehkä napataan lisää syreeninoksia maljakkoon.

Hyvää viikonloppua teille!

***

The apple blossoms are only a memory, oh how quickly they faded. Still a few hanging on in my vase. // And the heat turned into sticky rainy days, now it's cool and cardigans and woolen socks on again. But it did put all the winter-jackets and - shoes and stuff away and decided that we don't need them anymore. // Elli has her Lempi-dog always with her. She bought it with her own money and named it Lempi ('love' or 'favorite' in English) right away and it's the best. // E. had a birthday and we baked a cake for him and this time I remembered all the ingredients but my cake tin wasn't closed properly and part of the dough leaked into the oven. So my style again - something goes always wrong..:) Well, I managed to save rest of the dough and we only made a little cake then. But it was good, luckily! // Finally Elli's hair is long enough for pigtails and she is so happy about it and wants to have pigtails everyday and I can't handle how cute she is! // We have some kind of croissant-season going on now. // We had a mini-picnic on Tuesday,with berries,smoothie and surprisingly croissants. Peppi tried to make cartwheels and Elli just ran around with her pigtails bouncing. They also had running competitions and Peppi let Elli win and Elli ran into my lap every time and we fell over and it was quite lovely. // We went for a little camper van-drive on Sunday, it was nice. // Forget-me-nots! // Today more rain, grey sky and tired morning. But we're going to brave ourselves and go out for a walk soon, maybe snatch some more lilac branches for a vase.

Happy weekend to you!

16 kommenttia :

 1. Hi Niina! I wish we could just hang out, having some cake of yours and drinking coffee :D Lovely weekend to you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah,that would be so nice! Except tea for me.. ;) Thank you so much <3

   Poista
 2. Oh, sorry about the cake incident! It turned out very cute though - and now you have a funny memory too ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha yes! Now I can already laugh at it but when it happened I was so mad - that was just so my luck! :)

   Poista
 3. Oi, miten kauniita kuvia ja kivoja juttuja! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna!! Ihanaa viikonloppua sinne myös :)

   Poista
 4. Ihanat kuvat taas! No kyllä se Elli on munkin mielestä niin söpöläinen! Terkkuja tytöille!

  VastaaPoista
 5. Näyttää ja kuulostaa täydellisiltä kesäpäiviltä! (Mä lasken myös sadepäivät täydellisiin kesäpäiviin, tärkeintä on että vihertää eikä sada lunta...)

  Molemmat tytöt on supersöpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ilona,kiitos! Ja kyllä - molemmat on supersöpöjä (vaikka olenkin puolueellinen sanomaan niin ;) ) ja kyllä - sadepäivätkin ovat välillä aika täydellisiä! Rakastan aurinkoisia päiviä mutta sadepäivinä on ihanaa touhuilla sisällä ja juoda teetä. Vaan eipä eilinen kävely sateessakaan nyt ihan kamalaa ollut..ja sen jälkeinen ilma,miten raikasta!
   Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 6. Ah, mä rakastan tätä sun blogia! <3

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Thank you <3 You really can't but love them can't you..?

   Poista
 8. Lovely pictures. I thought it was Elli with sunglasses on the wall!

  VastaaPoista
 9. Sorry, this comment concerns of course another serie of photos!

  VastaaPoista