Pages

sunnuntai 21. elokuuta 2016

Sitä ja tätä / This and that

Iltakävelyitä, kauniita auringonlaskuja ja vielä muutama lämmin ilta. 
/ Evening walks, beautiful sunsets and still a few warm evenings. 

Vein ystävän Suomen Kasarmin Aarteisiin ja hän nappasi minusta ja Ellistä kuvan :) 
/ Took my friend to my new favorite flea market and she took a picture of me and Elli :) 

Vein saman ystävän myös tikkumunkille Tallikahvilaan ja kuvasin taas tuon ihanan mukin (ja ihanan munkin). 
/ Took the same friend to taste those doughnuts-on-a-stick and took a picture of that beautiful mug again (and yummy doughnut). 

Kurkattiin Ellin kanssa vähän muihinkin huoneisiin kirpparilla, luvan kanssa tietenkin. 
/ We peeked into another rooms in a flea market with Elli, with a permission of course. 

Iltapalaa ilta-auringossa. Vielä hetken se ylettyy paistamaan keittiöön asti. 
/ Evening snack in the evening sun. It manages to shine to our kitchen still for a little while. 

Ystävä teki hyviä löytöjä. 
/ She made good finds. 

Tämä on : yritän-kovasti-näyttää-ihan-rennolta-ja-normaalilta-kun-musta-otetaan-kuvia- asento ja ilme. On se vaan vaikeeta olla kameran toisella puolella ja silti aina välillä sitä pitää kokeilla. 
/ This is : I-try-to-look-normal-and-relaxed-while-my-picture-is-taken- pose and look. It really is hard to be on the other side of the camera and still I have to try it every once in a while. 

Näitä olisin voinut tutkia vaikka kuinka kauan, hienoja! 
/ I could've watched these for hours, so great! 

Nuo seinät!
/ Those walls! 

Elli kaatui pöydän kulmaan hammas edellä ja niin lähti koko hammas eikä se siis edes vielä heilunut - apua! En kestä miten hassulta harvahampaalta Elli näyttää nyt!
/ Elli fell into a table tooth first and so it fell off and it didn't even jiggle yet - yikes! I can't handle how funny Elli looks now! 

Ja näiden lisäksi tietenkin paljon teetä, töitä ja arkea. Ensi viikolla on taas samaa sitä ja tätä mutta lisäksi selviää onnistuuko meidän lomasuunnitelmat sitä seuraavalle viikolle. Toivotaan parasta! Mukavaa uutta viikkoa taas teille :)
/ And besides these there's been lot's of tea, work and weekday hustle, of course. Next week there will be this and that again but we'll also find out if our travel plans for the end of the month will wok out. Let's hope for the best! Nice week to you again :) 

8 kommenttia :

 1. Kuvissasi on aina niin levollinen ja hyväntuulinen tunnelma! <3 Tuo kirppari on hieno. Rakastan vanhoja rakennuksia ja niiden historiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna, aina ihanat sanat sinulla <3 Ja sama täällä - rakastan historiaa ja kaikkea vanhaa, etenkin rakennuksia ja paikkoja!

   Poista
 2. Where have you been all my life?? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh you! Aren't you sweet! Here I've been, nice to finally meet you :)

   Poista
 3. Beautiful photos as always wish I could visit that flea market looks great, thank you for sharing all your beautiful photos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Trisha! That flea market is really a worth a visit - I also wish you could visit it! :)

   Poista
 4. Todellakin, nuo seinät! Huikeat.

  Kameran edessä on tosi vaikeaa olla. Se on ihan väärä puoli! Koulussa olemme nyt saaneet ahkerasti opetella sitäkin. Ja on myönnettävä, että kyllä mallina oleminen kasvattaa myös taitoja kuvaajana. Tärkeää sekin kokemus, miltä siellä linssin etupuolella keikailu tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinät oli upeat!
   Ja hmm, totta. Joka kerran kun uskaltaudun kuvattavaksi, tajuan miten vaikeaa se on ja millaiseen "asemaan" pistän muut kun olen aina kamera kädessä ja ottamassa kuvia. Toki ihmisiä kuvaan harvoin, siis jos ei omia lapsia lasketa. He ovat jo tottuneita kameraan ja kuvaamiseen että pitävät sitä ihan normaalina :) Mutta tosi hienoa että joudutte koulussa myös sinne "väärälle" puolelle, se on vaikeaa mutta opettaa varmasti omalla tavallaan paljon!

   Poista