Pages

keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Kaikkea kivaa / Everything nice

Kyllä, viime päivinä on ollut vaikka mitä kivaa! Ihan ensimmäinen kiva asia on lumi mitä on satanut usein, edellisyönä viimeksi. Oli ihanaa herätä vähän valkoisempaan maisemaan. Tylsää on se että lumet ovat myös sulaneet viimeistään seuraavana päivänä kun on niin lämmintä, niin nytkin. Mutta edes hetken on ollut valoisaa ja lumista ja ehdin jopa metsään yhtenä sellaisena aamuna. Oli niin kaunista.
/ Yes, there has been all kinds of nice things in these past few days! First nice thing is snow - it's been snowing quite often, last night was the previous time. It was so lovely to wake up into a bit whiter view. What's not nice is that all the snow have melted right next day as it's so warm and so has happened today too. But at least for a while it has been bright and snowy and I even managed to go for a forest walk on one snowy morning. It was so beautiful. 

Ja lauantainahan oltiin jo ihan joulutunnelmissa Parolan Aseman Joulumarkkinoilla ja voi että kun siellä oli taas niin kivaa! Ihmisiä oli p a l j o n ja oli kiirettä mutta silti niin hyvä ja leppoisa tunnelma. Ehdin nappaamaan vain pari hätäistä kuvaa ennen kuin avasimme ovet ja piti kiiruhtaa tiskin taakse joten kannattakaakin käydä kurkkimassa muiden mukana olleiden blogeista lisää kuvia! Parolan aseman blogista löytyy lista kaikista mukana olleista myyjistä/bloggaajista :) 
/ And on Saturday we were already on christmas-mood at Parola's Railway Station's Christmas Fair and oh my it was so nice again! There were a l o t of people and we were busy but still such a great and relaxed atmosphere. I managed to take only few quick pictures before we opened the door and I had to hurry behind the counter. If you want, you can check out pictures from the other sellers/bloggers, there's a list of them over here :)

Annikan ja Maran yhteinen myyntinurkkaus taisi olla yksi markkinoiden suosituimmista eikä suotta 😍 Kävin tuolla huokailemassa jo edellisiltana ja sitten heti aamusta pari kertaa ja vielä päivän päätteeksi.."ai taas se tulee" kuului vaan 🙈 Mutta kun oli niin nättiä ja vaikka mitä ihanuuksia myytävänä! Enkä pelkästään huokaillut vaan ostin myös kauniin kulhon/lautasen ja kukkakimpun. 
/ This corner of Annika and Mara was probably the most popular one at the fair and I think you can see why 😍 I visited it many times and just sighed, on previous evening and then few times in the morning and still at the end of the day.."oh here she comes again" I heard every time 🙈 But it was so pretty and all kinds of lovelies for sale! And I didn't just sigh but also bought a beautiful bowl/plate and a bouquet. 

Lauantaina menin jo yhdeksän jälkeen nukkumaan ja heräsin sunnuntaina kahdeksan aikoihin..taisi vähän väsyttää - mutta ai että kun teki hyvää! Sain myös vaihdettua sunnuntain vapaaksi ja se oli enemmän kuin hyvä. Sen lisäksi että sain nukkua ja laiskotella aamulla, ehdittiin syömään herkkuaamupala yhdessä ja ihan rauhassa, ihailla taas lumista maisemaa ja vähän juhlia etukäteen synttäreitäni. Keli oli aika surkea lumisesta maisemasta huolimatta (niin märkää!) joten päätettiin lähteä Ikeaan missä oli pitänyt käydä jo aikoja sitten. Syötiin ja ostettiin pari tarpeellista asiaa ja napattiin vielä pehmikset ennen lähtöä. Illalla sitten teetä ja suklaata ja hyvä kirja ja laiskottelua. Parasta. 
/ On Saturday I went to sleep already after 9 pm and woke up around eight on Sunday..I might have been bit tired - but oh it felt good to sleep! I also managed to get a free Sunday and it was more that good. Besides that I got to sleep and laze in the morning, we had time to eat a yummy breakfast together and without a hurry, admire the snowy view and celebrate my birthday in advance. The weather was quite miserable despite the snowy view (so wet!) so we decided to go to Ikea where we had been meaning to go for ages. We ate and bough few necessaries and crabbed softies before we left. And then in the evening some tea and chocolate and a good book and just being lazy. The best. 

Täytin eilen 32. Ja edelleen samat pohdinnat kuin joka vuosi..että tuntuu paljolta vaikkei sitä oikeasti olekaan. On vain hyvin hämmentävää ajatella itseään yli 30-vuotiaaksi kun ei tunnu siltä yhtään :) 
No, eilinen meni töissä ja tanssitunnilla ja pyöräillessä jäisessä räntäsateessa mikä kasteli minut aivan läpimäräksi. Mutta ilta oli leppoisa, ihan tavallinen mutta sellaisena juuri hyvä. En olisi muuta toivonutkaan. Tänään oli vapaata mutta koko päivä meni sataa eri asiaa hoitaessa ja siivotessa (kotona superkaaos edelleen, apua!) mutta huomenna pääsen toivottavasti metsään..ja ehkä sitä voisi leipoa myös jonkinlaisen synttärikakun, jälkikäteen mutta kuitenkin. Koska jos vain on edes pienikin syy että voisi leipoa kakun niin sehän pitää käyttää! 
/ I turned 32 yesterday.  And again all the same pondering as every year..that it feels old even thought it really isn't. Its just very confusing to thin myself as over 30-years-old as I don't feel like that at all :) 
Well, I was working yesterday and then went to dance lesson and biked on icy sleet that got me totally soaking wet. But evening was cosy, all normal but good just like that. I couldn't asked for more. Today was free but it took me all day to take care of 100 different things and cleaning our home (which is still a super-chaotic, help!) but tomorrow I'll hopefully have time to go to the forest..and maybe I could bake some kind of birthday-cake, afterwards but still. Because if there's even a slightest reason to bake a cake, that reason must be used! 

En ole ehtinyt miettimään ripaustakaan joulua kun on ollut niin paljon kaikkea muuta meneillään koko ajan - mutta ehkä nyt alkaa olemaan aikaa jouluisille suunnitelmille, lahjamietteille ja sen sellaisille. Joulumieltä sai kivasti jo Parolan Aseman markkinoilta ja lisää voi tulla hakemaan Leivintuvan Joulumarkkinoilta tämän viikon sunnuntaina! En malta odottaa niitäkään - sielläkin on joka vuosi ollut niin ihana tunnelma 💛
/ I haven't had time to think about Christmas at all as there has been so much everything else going on - but maybe now I start to have time for christmas plans, present thoughts and so on. You got some nice christmas spirit from Parola's Christmas Fair and you can get more from Café Leivintupa's Christmas Fair on this Sunday! I cant wait for that either - the atmosphere has been so lovely there too on every year 💛 

Ja huomenna marraskuun viimeinen päivä! Taas tekee mieli päivitellä että minne ne päivät oikein menevät mutta tähänhän ne menevät - elämään, arkeen, siihen ainaiseen pyykinpesuun ja siivoamiseen, kauppareissuihin, töihin, vapaapäiviin, ihaniin hetkiin, väsyneisiin aamuihin ja niin edelleen. Siihen ne päivät vain menevät. 
Ihanaa marraskuun viimeistä päivää siis, olkoon se erityisen ihana!
/ And it's the last day of November tomorrow! I feel like complaining again that where those day have gone but they are gone on this right now - life, weekday hustle, the on-going laundry and cleaning, grocery-shopping, work, free days, lovely moments, tired mornings and so on. That's where the days just go. 
Have a lovely last day of November, let it be especially lovely! 


12 kommenttia :

 1. Onnea♥
  Vähän harmittaa, kun en päässyt tuonne Parolan Aseman Joulumarkkinoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja voi harmi, ehkä ensi vuonna sitten? :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon onnea! <3 Meillä olisi täällä synttärilahja odottamassa. ;)

   Poista
  2. Voi kiitos! Ja apua, se kartta eikö vaan? En i k i n ä ehdi hakemaan sitä! :(

   Poista
 3. Happy Birthday! Still love your blog as ever....cheers!

  VastaaPoista
 4. Happy birthday! And have a Merry Christmas season.💗

  VastaaPoista